Een motor huren

Een motor huren betekent vrijheid en rijplezier, zonder zorgen. Huren is natuurlijk interessant als u net uw motorrijbewijs heeft en nog niet zeker weet welk type motor het beste bij u past. Maar ook ervaren motorrijders én -bezitters willen natuurlijk af en toe wel eens iets nieuws proberen.

Alle modellen

Even een weekendje een zwaarder of pittiger model testen, zoals een sportmotor, offroad- of allroad-model? Stap eens binnen bij een BOVAG-motorbedrijf en vraag naar de mogelijkheden. Of misschien wilt u het na jaren sportief rijden rustiger aandoen. Test dan of een motorscooter of toermotor die nu bij u past. En wilt u het Route 66-gevoel beleven op een custom bike? Bij veel BOVAG-motorbedrijven kunt u niet alleen de nieuwste modellen huren, maar ook prachtige oldtimers. 

Voordelen van BOVAG

Bij BOVAG-verhuurders weet u zeker dat u goed zit, want zij voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en service. De huurvoorwaarden zijn opgesteld samen met de Consumentenbond en de ANWB. Dat betekent dat u weet waar u aan toe bent en achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Hier kunt u op rekenen bij BOVAG:

  • alleen goed onderhouden motoren die u schoon en volgetankt meekrijgt
  • helder inzicht in de kosten, inclusief de verzekering en een eventueel eigen risico
  • duidelijke informatie over waar u terecht kunt bij onverhoopte pech 
  • gratis Hulp bij klachten als u en de verhuurder ergens niet uit kunnen komen


Zoek een BOVAG-motorbedrijf in de buurt

Voor het huren van een motor heeft u een motorrijbewijs nodig

Lees hier alle verhuurvoorwaarden