Autoverhuur Doesburg B.V.

U bent op zoek naar het juiste bedrijf dat betrouwbaar is en goed werk levert? Wij bestaan ruim 60 jaar, zijn gegroeid naar een flexibel, klantgericht verhuurbedrijf en bieden veel mogelijkheden. We zitten op slechts twee kilometer van het centrum en vanaf ons rijdt u gemakkelijk weer naar de ringweg.

Bent u op zoek naar een familieauto, een kleinere economy auto, luxe auto, personenbus of een bestelwagen (3 m³ tot 18 m³ met laadlift)? Wij kunnen u helpen. Ook hebben we volop verhuisaccessoires. Of u nu vervoer nodig hebt voor een paar uurtjes, voor langere tijd of voor zakelijk gebruik. Wij denken graag met u mee voor de meest passende mobiliteitsoplossing.

Hoe weet u zeker dat wij onze beloftes nakomen? Ons bedrijf bestaat zoals gezegd al ruim 60 jaar en wij zijn lid van BOVAG. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.

Daarnaast sluiten wij altijd een schriftelijke overeenkomst met de klant, zodat u kunt bewijzen wat er is afgesproken. Op deze manier kunt u op een veilige manier afspraken met ons maken en zijn zorgen verleden tijd.

Neem gerust een kijkje op onze of bel voor een afspraak. Onze gegevens vindt u op deze pagina.

Is dit uw bedrijf en wilt u deze gegevens aanpassen zodat u beter vindbaar bent? Log dan in met deze link.

Contactgegevens

Oosterhamrikkade 109
9713 KC Groningen

050-3147777

info@autoverhuurdoesburg.nl
www.autoverhuurdoesburg.nl

Check het lidmaatschap

Autoverhuur Doesburg B.V. is ook te vinden via:

Producten & diensten

HUREN

Voertuigen