50 vestigingen van Autotaalglas sluiten zich aan bij BOVAG

Op initiatief van de franchisevereniging van Autotaalglas zijn per 1 november 50 vestigingen toegetreden als lid van BOVAG Ruitschadeherstelbedrijven. Het totale aantal aangesloten ondernemingen bij de BOVAG-afdeling die begin dit jaar werd opgericht, stijgt daarmee naar 90.
 
Autotaalglas bestaat sinds 1986 en is een franchiseorganisatie met vestigingen in het hele land. Voorzitter van de franchisevereniging Jean-Paul Andriessen licht de keuze voor BOVAG toe: “Autotaalglas is de specialist op het gebied van autoruitschadeherstel. Door ons aan te sluiten bij BOVAG versterken wij onze positie op de snel veranderde markt. Het BOVAG-lidmaatschap kent een uniforme en unieke normering voor ruitschadeherstel en daarnaast is BOVAG een ijzersterk merk dat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, waarmee wij Autotaalglas uiteraard graag willen associĆ«ren. Daar staan wij zelf ook bekend om, getuige onze gemiddelde waardering van 8,6 door onze klanten. Wat ons betreft een ideale combinatie dus.”
 

Meerwaarde

Frank Ruygrok, branchemanager Ruitschadeherstelbedrijven bij BOVAG: “Na een grondige inventarisatie onder potentiĆ«le leden zijn we eerder dit jaar van start gegaan met de ruitschade-afdeling. We zijn dan ook erg verheugd dat bijna alle vestigingen van Autotaalglas zich bij BOVAG hebben gesloten. We hebben bij BOVAG hard gewerkt aan de normering voor ruitschadeherstel en dat biedt meerwaarde in de markt.”

Deze pagina delen