Gepubliceerd op 13-2-2017

Bart de Vries vertrekt bij BOVAG

Bart de vries, directeur bij BOVAG, verlaat per 1 mei 2017 de organisatie om partner te worden bij Deloitte. In de bijna drie jaar dat de Vries bij BOVAG werkte, was hij verantwoordelijk voor de financiƫn, de deelnemingen en het bedrijfstakpensioenfonds. Uit hoofde van zijn directiefunctie heeft Bart ook zitting in het verenigingsbestuur van BOVAG.

Bart de Vries heeft bij BOVAG een belangrijke rol gespeeld in het verder professionaliseren van de organisatie. Daarnaast is Bart de Vries nauw betrokken geweest bij de overgang van het BOVAG-aandeel in RDC naar BOVAG-dochter Bovemij, een krachtenbundeling waar zowel Bovemij, RDC als BOVAG-leden volop van zullen profiteren. Voorts heeft hij zijn schouders gezet onder het Garantiefonds Rijscholen en is hij de BOVAG-werkgeversvertegenwoordiger in het bestuur van pensioenfonds PMT.

Dankbaar
Algemeen voorzitter Bertho Eckhardt: “Wij zijn Bart zeer dankbaar voor al het werk dat hij heeft verzet. We betreuren zijn vertrek, maar hebben alle begrip dat hij kiest voor een nieuwe uitdaging, waarbij we hem heel veel succes wensen.”

Algemeen directeur Peter Niesink: “Ik heb met veel plezier samengewerkt met Bart. We hebben samen met onze collega's mooie stappen gezet om BOVAG toekomstbestendig te maken. Zijn vertrek komt iets te vroeg, maar we hebben afgesproken dat hij in zijn nieuwe rol ons nog steeds zal blijven helpen.”

Bart de Vries: “Ik kijk terug op een geweldige tijd bij BOVAG. Ik draag de branches en bijbehorende ondernemers van BOVAG een zeer warm hart toe. Dat was al zo voordat ik bij BOVAG kwam en dat zal altijd zo blijven.  Nu financieel het huis geheel op orde is, en een paar mooie trajecten succesvol zijn afgerond, is het voor mij tijd mijn vleugels weer uit te slaan.”

Deze pagina delen