Tweede termijn voor Bertho Eckhardt als algemeen voorzitter BOVAG

De ledenraad van BOVAG herbenoemt Bertho Eckhardt (57) per 1 januari 2016 als algemeen voorzitter van BOVAG voor een periode van vier jaar. Bertho trad op 1 januari 2013 aan als (toen nog) bondsvoorzitter van BOVAG.


Bertho Eckhardt gaat op voor een tweede termijn als algemeen voorzitter van BOVAG. De ledenraad verlengde zijn voorzitterschap tijdens de ledenraadsvergadering van 14 september 2015. Daarnaast is Bertho Eckhardt, in zijn hoedanigheid als algemeen voorzitter van BOVAG, lid van het dagelijks bestuur van VNO-NCW en lid van de SER.

Derk de Haas, vice-voorzitter BOVAG: ”Bertho heeft zich de afgelopen drie jaar bewezen als een bekwaam bestuurder en een vernieuwer. BOVAG heeft een nieuwe, slagvaardige bestuurlijke structuur, maakt meer werk van leden en heeft een duidelijke visie over waar het met mobiliteit en branche heen moet. Het is logisch dat we daar onder zijn leiding verder aan bouwen.”

Bertho Eckhardt: “De Ledenraad van BOVAG heeft dit jaar een nieuw beleidskader opgesteld en ik verheug me er op om daar mee aan de slag te gaan. We gaan werk maken van meer ledeninvloed en –participatie. Van nieuwe slimme verdienmodellen en waardevolle klantinzichten. Daarnaast blijven we werken aan onze invloed in Den Haag en Brussel. We hebben daar belangrijke lobbysuccessen behaald en dat smaakt naar meer. Of het nu gaat om de autobelastingen of om de regels rond de nieuwe types e-bike.”

Deze pagina delen