Een aanhangwagen kopen

Bent u op zoek naar een goede aanhangwagen? Bij BOVAG Aanhangwagenbedrijven kunt u kiezen uit heel veel modellen, gegarandeerd van goede kwaliteit. Of u nu een bakaanhangwagen zoekt of een paardentrailer. Vraag de vakman naar modellen die passen bij de trekkracht van uw auto en uw overige eisen en wensen.

Zonder zorgen

Wat u ook vervoert in uw aanhangwagen, u wilt er zeker van zijn dat het veilig op de bestemming aankomt. Daarom is het zaak dat uw aanhangwagen betrouwbaar is en goed onderhouden. Dit is de specialiteit van BOVAG Aanhangwagenbedrijven. U hebt de zekerheid dat alle onderdelen grondig gecheckt zijn op deugdelijkheid en veiligheid. Ook voldoen de aanhangwagens altijd aan de laatste wet- en regelgeving, zodat u niet verrast kunt worden door een boete, bijvoorbeeld omdat u niet de juiste verlichting voert. Bovendien kunt u bij het BOVAG-bedrijf terecht voor reparaties met drie maanden BOVAG Garantie en gedegen onderhoud.

Tips

  • 1.

    Geen kartonnen nummerplaat. Voor een gewone aanhangwagen heeft u geen apart kentekenbewijs nodig, maar wel een extra (wit) nummerbord. Een zelfgemaakt exemplaar is niet toegestaan. 

  • 2.

    Goed beladen. Lees de 7 tips om slingeren, verliezen van vracht en erger te voorkomen. 

  • 3.

    Zuinig rijden. Schakel snel op en houd het toerental laag; laat de combinatie liever uitrollen dan op het laatste moment te remmen en controleer regelmatig de bandenspanning.