23-26 februari

MOTORbeurs Utrecht

BOVAG-TryTheBike-728x90px-(1).png

Beleef je eerste (gratis!) motorrijles op de MOTORbeurs

Nog nooit op een motor gezeten en benieuwd hoe het voelt om zelf die motor te besturen? Of droom je al tijden over het behalen van je motorrijbewijs? Dan biedt BOVAG je met Try the Bike dé kans om kennis te maken met de motor. 

Proefrijden op de MOTORbeurs

Van 23 tot en met 26 februari kunnen bezoekers van de MOTORbeurs ter plekke hun eerste motorrijles krijgen. Gratis! Onder begeleiding van gediplomeerde BOVAG motorinstructeurs kun je direct opstappen, zonder enige verplichting. Een unieke eerste stap op weg naar je motorrijbewijs. 

Schrijf je in!

Try the Bike start iedere beursdag om 10.30 uur, inschrijven kan vanaf 10.00 uur. Vanwege de grote belangstelling gaat Try the Bike op donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari langer door, tot 20.00 uur ‘s avonds. Op zaterdag 25 februari kun je de hele dag proefrijden tot 17.00 uur en zondag 26 februari kun je opstappen tot 15.00 uur. Je kunt je inschrijven op de dag zelf. Er zijn tijdsloten in de ochtend en middag. We raden je aan om op tijd aanwezig te zijn aangezien de lessen erg gewild zijn. Aarzel dus niet en meld je bij aankomst op de MOTORbeurs direct aan bij BOVAG op het buitenterrein bij hal 7. 

Koop hier online je ticket voor MOTORbeurs Utrecht 


Welkom terug op de motor

Heb jij je motorrijbewijs, maar al jaren niet gereden? Terwijl je graag weer wilt opstappen? Dan is BOVAG Back On The Bike iets voor jou! Tijdens deze opfriscursus, speciaal voor motorrijders die er een tijd uit zijn geweest, oefen je samen met een BOVAG-instructeur de belangrijkste verrichtingen. Zo stap jij vol zelfvertrouwen weer op je motor! 

Bekijk de flyer of ga naar bovag.nl/backonthebike voor meer informatie en vind een BOVAG-rijschool bij jou in de buurt.  

Deze pagina delen

Eerstvolgende activiteiten