Keuzehulp tweedehands auto

U bent van plan een tweedehands auto te kopen. U bent zich aan het oriënteren op het aanbod van occasions. U vraag zich daarbij vast van alles af. Waar moet ik op letten bij het kopen van een occasion? Wat kost een goede tweedehands auto? Wordt het benzine, LPG, diesel of een elektrische auto?

Omruilgarantie op occasions

Net een tweedehands auto gekocht, en begin je toch te twijfelen? Op alle occasions op viaBOVAG.nl zit BOVAG Omruilgarantie. Zo weet u zeker dat u nooit een verkeerde keus maakt. Levert u de auto binnen 14 dagen, 750 kilometer en in dezelfde staat als waarin hij je is geleverd in, dan biedt het autobedrijf je binnen acht weken een alternatieve occasion aan. Kies je voor een duurdere auto? Dan betaal je het verschil bij. Zo weet je zeker dat je van je aankoop kunt genieten. 

Bekijk het occasionaanbod op viaBOVAG.nl.

Checklist voor de proefrit

Waar moet u op letten bij de proefrit met een tweedehands auto? Met onze checklist haalt u alles uit uw proefrit. 

Heeft u een proefrit gemaakt, laat dan de rij-indrukken een nachtje bezinken. Overleg met de verkoper en beslis een dag later pas of de auto ‘het’ is. 
Deze checklist bevat een aantal vuistregels voor uw proefrit: 
 
De checklist is zeker niet uitputtend en bedoeld als hulpmiddel. Over het belangrijkste kunnen we kort zijn: slaap er in alle gevallen een nachtje over.
 

Een occasion met BOVAG Garantie

Meer over het kopen van een occasion