09-13 oktober

BOVAG op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is ieder jaar weer dé beleving op het gebied van kamperen en vakanties. Het thema van dit jaar is ‘Eindeloos Ontdekken’ en het belooft weer een spektakel te worden. De beurs vindt plaats van 9 oktober t/m 13 oktober 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht en natuurlijk is ook BOVAG weer van de partij.

Met de BOVAG Pitstop op de NKC-camping, waar beursbezoekers die op de camping overnachten de technische staat van hun caravan, camper of vouwwagen kunnen laten checken door de BOVAG-keurmeester. Met Try The Camper (samen met NKC), waar bezoekers onder leiding van een BOVAG-rijinstructeur kunnen ervaren hoe het is om in een camper te rijden en tips krijgen om hun camperrijvaardigheid te verbeteren. En we geven (samen met ACSI) dagelijks rondleidingen over de beurs aan mensen die zich oriënteren op de aankoop van een kampeermiddel, maar door de bomen het bos niet meer zien.

BOVAG Pitstop op NKC-camping

BOVAG is dagelijks tussen 08.00 en 11.00 uur aanwezig op de NKC-camping (P2) met de BOVAG Pitstop. Bezoekers van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs die op deze camping overnachten, kunnen in de BOVAG Pitstop voor vertrek de technische staat van hun kampeermiddel laten checken door een BOVAG-keurmeester. Ook kunnen de kampeerders hier terecht voor vragen over onderhoud van de caravan, camper of vouwwagen. Immers, goed onderhoud voorkomt zorgen, verlengt de levensduur van je kampeermiddel en bevordert de verkeersveiligheid. Kijk hier voor meer informatie over onderhoud.

BOVAG en de NKC | Try The Camper

Heb je net een nieuwe camper aangeschaft, overweeg je er één te kopen of droom je er nog van? Dan is Try The Camper misschien wel iets voor jou. BOVAG en de NKC organiseren deze activiteit dagelijks op het binnenterrein van de Jaarbeurs, waar je onder begeleiding van een BOVAG-rijinstructeur kunt rijden in een camper. Met een beetje geluk kun je zelfs verschillende manoeuvres uitvoeren. Dus wil je ervaren hoe het is om in een camper te rijden? Of wil je gewoon goede tips om je camperrijvaardigheid te verbeteren? Meld je dan op de beurs aan voor Try The Camper.

BOVAG en ACSI FreeLife | Exclusieve rondleidingen over de beurs

Ben jij van plan om een nieuwe camper of caravan aan te schaffen, maar kun je door de bomen het bos niet meer zien? Of ben je startend kampeerder en wil je graag kennis maken met de mogelijkheden van verschillende kampeermiddelen, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen? Dan hebben we goed nieuws voor je! BOVAG organiseert dit jaar samen met ACSI FreeLife exclusieve rondleidingen over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Onder leiding van een onafhankelijk expert maken we je wegwijs in het ruime aanbod aan kampeermiddelen. En natuurlijk kun je al je vragen stellen.

Deze pagina delen

Eerstvolgende activiteiten