Gepubliceerd op 14-4-2014

18 t/m 21 april: kom naar de BOVAG Kampeerdagen

Met het mooie weer van afgelopen weken hebben veel Nederlanders de lente al vroeg in hun bol. En wie denkt aan lente, krijgt al snel zin in kamperen. Komend seizoen trekken ruim 3 miljoen Nederlanders erop uit voor een kampeervakantie. BOVAG trapt in het Paasweekend (18, 19 en 21 april) het kampeerseizoen feestelijk af met de BOVAG Kampeerdagen.

Zoek een kampeerbedrijf bij u in de buurt!

Op 18, 19 en 21 staan de deuren bij de ruim 300 BOVAG Caravan- en Camperbedrijven wagenwijd open. Zelfs voor niet kampeerders is het een leuk dagje uit. Zo kunnen geïnteresseerden gerust langskomen voor een goede kop koffie, advies over kamperen en om vrijblijvend kennis te maken met caravans, campers en vouwagens. Want één ding staat vast: een zorgeloze kampeervakantie begint bij een BOVAG-kampeerbedrijf.

Wat is er nou zo leuk aan een kampeervakantie?
Vakantie vieren kan op talloze manieren, maar kamperen steekt er met kop en schouders bovenuit. Kamperen is niet alleen leuk en avontuurlijk, maar staat ook garant voor pure ontdekkingspret. Wat is er nu lekkerder dan de hele dag buiten zijn? En wie kampeert, heeft altijd zijn eigen huis en spullen bij zich…je eigen bed, een eigen keuken, en in veel gevallen ook je eigen toilet en douche. De modernste kampeermiddelen hebben zelfs airco, warm water, zonnepanelen, noem maar op. Tegelijkertijd ben je met een caravan, camper of tenttrailer altijd vrij om te gaan en staan waar je wilt. Is dat niet het ultieme vakantiegevoel?

BOVAG Onderhoudsbeurt
Wie zorgeloos op kampeervakantie wil gaan doet er baat bij om voor vertrek bij een BOVAG-caravan- of camperbedrijf langs te gaan voor een BOVAG Onderhoudsbeurt. De caravan, vouwwagen of kampeerauto wordt door erkende keurmeesters gecontroleerd op meer dan 50 punten. Eventuele reparaties worden in overleg uitgevoerd. Met een goed onderhouden caravan, vouwwagen of kampeerauto kan een zorgeloze vakantie pas echt beginnen.

 

Deze pagina delen