Gepubliceerd op 16-5-2014

Kamperen is genieten van vrijheid

Vakantie vieren kan op talloze manieren, maar kamperen steekt er met kop en schouders bovenuit. Want wie kampeert, heeft altijd zijn eigen huis en spullen bij zich. Dat biedt ongekende vrijheid.

Vakantie is een groot goed. Lekker op pad, vrij om te doen en laten wat u wilt. Door hele andere dingen te ondernemen dan normaal ontspant u zich en laadt u de batterij weer op.
Vandaag de dag zijn er ontelbare manieren om vakantie te vieren. Aanbieders van vluchten, cruises, hotels en resorts slaan u om de oren met aanbiedingen en beloftes. Ongetwijfeld zit daar veel moois bij. Maar geen van allen bieden ze zoveel vrijheid en avontuur als kamperen.

Campings
Inderdaad: kamperen. Op pad met een camper, caravan of vouwwagen. Vrij om te gaan en staan waar u wilt. Is de camping niet naar uw zin? Slecht weer op komst? In een mum van tijd bent u op weg naar een andere plek waar de zon schijnt.


In Nederland en Europa is er een geweldig aanbod aan campings. Daar zit voor iedereen wel wat bij: of u nu ongestoord van de natuur wilt genieten of u in het bruisende leven van een familiecamping wilt storten.
Er zijn campings met wellnessruimtes, speelparadijzen en complete aquaparken.

Passie
Dat is allemaal bijzaak: in uw camper, caravan of vouwwagen heeft u alles wat u nodig heeft aan boord. Uw eigen bed, een eigen keuken, en in veel gevallen ook uw eigen toilet en douche. En de modernste kampeermiddelen zijn van alle gemakken voorzien: airco, warm water, zonnepanelen, noem maar op.
Kamperen staat garant voor pure ontdekkingspret, zonder dat u ergens aan vast hoeft te zitten. Praktisch geen enkele andere vakantievorm biedt u de mogelijkheid uw passie voor reizen zo grenzeloos te beleven. Spontaan, volgens uw eigen wensen en steeds op andere plekken. Alleen met een caravan, camper of tenttrailer maakt u van iedere dag een andere vakantie. En dat met uw eigen thuis.

 

Deze pagina delen