Gepubliceerd op 5-6-2014

Mega-evenement Autoweek Live op het RDW-circuit

Tijdens Pinksteren, op zaterdag 7, zondag 8 en maandag 9 juni 2014 kunnen autoliefhebbers van 10.00 tot 20.00 uur terecht op een gloednieuw mega-evenement op het RDW-testcircuit in Lelystad: Autoweek Live.

Zeven Werelden die elke autoliefhebber het hart op hol doen slaan. Wat dacht je van een Wereld vol supercars? Of een Wereld waar je zelf testritten mag rijden? Ben je meer van de klassiekers? Ook daar hebben we een speciale Wereld voor in het leven geroepen, net als een Wereld voor de liefhebbers van futuristische en hedendaagse techniek en een Wereld met alleen maar aandacht voor occasions. Daarnaast is er voor de autosportfanatici een paddock waar diverse grote namen uit de nationale en internationale racerij rondlopen; die zullen gedurende het evenement regelmatig het circuit opgaan voor een spetterende demonstratie. Jos en Max Verstappen, Giedo van der Garde, Robin Frijns, Arie Luyendijk...zomaar een paar namen. En BOVAG zorgt ervoor dat jij alles te weten komt over occasions, over garantie, onderhoud, reparatie, over de nieuwe kentekencard, over autoverzekeringen èn je mag zèlf een vrachtwagen gaan besturen onder professionele begeleiding. Of wat dacht je van je allereerste motorrijles, of leren inparkeren met een caravan of aanhanger? Het kan allemaal tijdens Autoweek Live.

Kombaan
Uiteindelijk is er voor ieder wat wils - AutoWeek Live heeft het allemaal! Het event vindt plaats op het RDW-terrein in Lelystad, inclusief de legendarische kombaan! Daarnaast komen diverse rubrieken uit het blad tijdens het evenement tot leven: Op de Rollenbank, Klokje Rond, De Achteruitkijkspiegel … Grijp je kans: bestel hier je entreekaarten online; kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis entree!

Deze pagina delen