Gepubliceerd op 3-12-2014

WinterWasWeken: Win mooie prijzen

Vraag bij een bij BOVAG aangesloten autowasbedrijf om de WinterWaskaart. Daarmee maak je de hele winter kans op mooie prijzen en daarvoor hoef je tot en met 28 februari slechts vier keer je auto te laten wassen*.

Over autowassen in de winter doen allerlei fabeltjes de ronde, maar feitelijk is niets beter dan tijdens de winterperiode juist regelmatig je auto een flinke wasbeurt te gunnen. Zo krijgt pekel geen kans, verminder je het risico op roestvorming, houd je de lak in topconditie en last but not least: zodra het na strenge vorst weer begint te dooien, sta jij in elk geval niet in de rij voor de wasstraat om al het vuil te laten verwijderen.

Stralend resultaat
Bij een BOVAG-autowasbedrijf wordt verantwoord omgegaan met water en met wasmiddelen en kun je vertrouwen op een stralend resultaat. Vraag naar de WinterWaskaart, zorg dat je tot en met 28 februari minimaal vier keer je auto laat wassen en de kaart laat afstempelen bij het BOVAG-autowasbedrijf. Lever een volledig ingevulde kaart uiterlijk 7 maart in bij het BOVAG-autowasbedrijf en maak zo kans op mooie prijzen. Neem voor meer informatie over het prijzenpakket contact op met uw autowasbedrijf.

*Ondernemers zijn vrij zelf te bepalen bij hoeveel stempels de stempelkaart ingeleverd kan worden door consumenten, zodat deze consument mee kan dingen naar het beschikbaar gestelde prijzenpakket.

Kijk hier voor deelnemende BOVAG-autowasbedrijven

Deze pagina delen