Autopunt van Herpen is Autobedrijf van het Jaar 2011

 

Spannende ontknoping tijdens congres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

De titel Autobedrijf van het Jaar 2011 is voor Autopunt van Herpen uit Berlicum. Op het podium van het congres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven kreeg het Brabantse bedrijf uit handen van Humberto Tan en Nicolette van Dam de felbegeerde trofee. Een jaar lang mag Autopunt van Herpen zich nu Autobedrijf van het Jaar noemen.

Eind augustus al werden de drie finalisten, Autobedrijf Booltink uit Leuth, Autoservice Stepelo uit Haaksbergen en Autopunt van Herpen uit Berlicum, door de vakjury uit een totaal van tien genomineerden geselecteerd. Meer dan ooit waren de finalisten aan elkaar gewaagd: alle drie de bedrijven zijn vergelijkbaar qua omvang en hebben ongeveer evenveel vaste medewerkers in dienst. Autopunt van Herpen werd uiteindelijk gekozen door zowel de stem van de vakjury, de mysteryshopper als de aanwezigen op het congres elk met een derde te wegen.

Verguld
Niels van Herpen, directeur van Autopunt van Herpen, kan amper onder woorden brengen hoe blij hij is met de titel. ‘Waanzinnig. Het is sowieso al een kroon op ons werk om genomineerd te worden, maar dat we de verkiezing zouden winnen is helemaal een verassing. Klanten, medewerkers, collega’s: iedereen bedankt! Dit gaan we vieren!’

Unieke prijs
Van de netwerkpartners van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven Hella, Bovemij Verzekeringen en VWE krijgt Autopunt Van Herpen een unieke prijs aangeboden: het hele team mag eind oktober een lang weekend naar IJsland voor een jeepsafari door de prachtige natuur.

Niet in de kou
Zal Niels van Herpen met zijn team wel voor een dikke winterjas moeten zorgen eind oktober, de klanten van het Brabantse autobedrijf hoeven die dagen niet in de kou te staan: een team van BOVAG, ondersteund door twee autotechnici van Innovam en twee verkopers van IVA Driebergen, zorgt ervoor dat de werkplaats en showroom in Berlicum bemand blijven en ontvangt alle klanten van Autopunt van Herpen op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober met koffie en gebak.

U kunt hier een HR-afbeelding downloaden.

Deze pagina delen