Kim van den Berg branchemanager bij BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven


Kim van den Berg treedt per 1 januari 2014 bij BOVAG in dienst als branchemanager Onafhankelijke Autobedrijven. Samen met de recent aangetreden Robert van Almkerk gaat Kim bij BOVAG de kar trekken voor ondernemers in het onafhankelijke kanaal.

Kim is oprichter en eigenaar van Auto Remotion, een bedrijf gespecialiseerd in Internet Marketing. Onlangs heeft Kim besloten te stoppen met Auto Remotion om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Vanuit haar nieuwe functie blijft Kim nog wel betrokken bij de klanten van Auto Remotion.

Kim heeft veel ervaring in de autobranche. Ze studeerde onder meer Internationale Communicatie en General Management op Northwood University, de Amerikaanse equivalent van het IVA, en was in de Verenigde Staten werkzaam bij Bryan Autoplex. Verder deed ze ervaring op binnen het universele familiebedrijf Autobedrijf Westland.

Kim van den Berg: “Ik heb heel veel zin in deze nieuwe baan. Ik weet als geen ander dat de autobranche een hele dynamische is. En er liggen hele grote uitdagingen voor de BOVAG-ondernemers. En ik wil ze daar graag bij gaan helpen, samen met de professionals van BOVAG.”

Deze pagina delen