Tien halve finalisten Autobedrijf van het Jaar 2014-2015 bekend

 

 

 

De kop is eraf en de eerste strijd is gestreden. Na een overweldigende stroom van stemmen mogen tien autobedrijven uit verschillende provincies zich de komende tijd vol trots halve finalist van de verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar’ noemen.

 

 

 

De tien halve finalisten (in willekeurige volgorde):
- Autobedrijf De Bruyn
- Autobedrijf Frans Jansen
- Autobedrijf Gecu
- Auto Blaschke B.V.
- Mak Auto & Techniek
- Autobedrijf Wijnand van den Berg B.V.
- Auto Service Doorten B.V.
- Rentmeester Tilburg
- Auto Techniek Kampen B.V.
- Excellent Automotive Venlo B.V.

Groot en klein
Alle 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de achtste keer op een rij georganiseerd wordt. Deelname geeft BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf de kans om aan het Nederlandse publiek te laten zien wat ze in huis hebben. In de telling van de consumentenstemmen is rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor grote én kleine bedrijven evenveel kans maken.

Stappen naar finale
De halve finalisten krijgen binnenkort bezoek van W&D Consultants. Deze onafhankelijke keuringsinstantie brengt aan de hand van een uitgebreide checklist de ondernemers in kaart. Vervolgens bepaalt een vakjury op basis van die gegevens medio augustus de drie BOVAG-autobedrijven die doorgaan naar de finale. De ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 7 oktober tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven. Afgelopen jaar won Marc Huisman Autobedrijf uit Alphen aan den Rijn de titel.

Deze pagina delen