verbinding

Frisse wind

De nog maar 34-jarige Daan Sikkes is al ruim twee jaar directeur van de Cannenburg Caravans en Campers in Almere-Haven. De ondernemer met aanstekelijk enthousiasme en passie voor de branche heeft reuring in de zaak gebracht.

,,Mijn visie drijft op drie pijlers. Ten eerste is dat betrouwbaarheid. Dit komt tot uiting in het contact met klanten en leveranciers. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Het gaat erom dat we gemaakte afspraken nakomen, zoals een afspraak dat we morgen mailen en dat ook daadwerkelijk doen.”

Persoonlijk
“De tweede pijler is de persoonlijke benadering. Ik vind het belangrijk om contact te maken met klanten, op te bouwen en te onderhouden. Goed begrijpen wat de ander denkt en voelt en luisteren naar de klant of leverancier maken dat we oog hebben voor de klant als mens. We doen dit niet voor onszelf, maar om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Dat vind ik erg belangrijk en dat komt overal in ons bedrijf terug. Klanten mogen op hun gemak met een koffie in de showroom lopen en samen met de klant zoeken we naar de beste koop gelet op hun wensen.”

Enthousiasme
“De derde pijler is enthousiasme. Ik wil reuring in het bedrijf. Een praatje onder het genot van een drankje en klanten die voor een dagje uit naar de Cannenburg komen is meer regel dan uitzondering. Naar mijn idee vindt de beleving van kamperen in het bedrijf plaats en niet online.Met de merken Caravelair, Hobby en Fendt hebben we respectievelijk het instapsegment, middensegment en hoge segment in huis. Voor ieder wat wils dus.”
 

Cannenburg Caravans & Campers

De Steiger 13
1351 AA Almere

036-5313470

www.cannenburg.nl

Producten & diensten

Kopen Schadeherstel Onderhoud en reparatie

Voertuigen

Deze pagina delen