vakmanschap

Concurreren op kwaliteit

Topkwaliteit. Daarvoor gaat Velpenaar Ron van Maaren al sinds de oprichting van zijn rijschool in 1983. Zijn missie: het afleveren van zelfbewuste en verantwoordelijke automobilisten.

“Lesgeven in de auto is mijn lust en mijn leven. Ik kan mij geen leven zonder voorstellen eigenlijk. Ik vind het geweldig om die jonge gasten en meiden van 16, 17 of 18 jaar op te leiden tot zelfbewuste en verantwoordelijke automobilisten. Het houdt je zelf ook geestelijk jong en fris.”

Groei
“Wij concurreren op kwaliteit. Niet op prijs. Mijn filosofie is dat een leerling het beste gedijt bij een positieve sfeer in de auto. Ik bewaar altijd de rust, en schenk de leerling vertrouwen. Gaat er iets fout? Dan zetten we de auto aan de kant. Begrijp je waarom je bijna in de middenberm terecht kwam, vraag ik dan bijvoorbeeld. Meestal weten ze dan zelf wel het antwoord. Die aanpak, die mijn drie rijinstructeurs overigens ook volgen, slaat kennelijk erg aan. We krijgen vooral door positieve mond-tot-mond reclame veel nieuwe leerlingen. We groeien nog altijd.”

Vertrouwen
“Ik merk dat de consument de laatste paar jaar meer op kwaliteit let, en minder op prijs. Ouders willen dat hun kinderen gewoon goed les krijgen, en dat kunnen ze van ons verwachten. Ik kreeg laatst een mailtje van een moeder, die zich er over verwonderde dat haar 18-jarige dochter tijdens de vakantie met zo veel vertrouwen door Frankrijk stuurde. Kijk, daar doe je het voor.”
 

Snell.nl

Waldeck Pyrmontlaan 6
6881 NT Velp Gld

026-3615615

www.snell.nl

Producten & diensten

Rijles

Voertuigen

Deze pagina delen