Bovag logo

EEN ELEKTRISCHE FIETS HUREN, NIET ALLEEN OP VAKANTIE

Ben je op vakantie in heuvelachtig Zuid-Limburg? Wil je op een mooie zondag een wat langere fietstocht maken? Ben je zzp’er en werk je tijdelijk bij een opdrachtgever op zo’n 15 kilometer van huis? Wil je wel eens ervaren hoe zo’n high speed e-bike nou eigenlijk rijdt?

Denk dan na eens na over het huren van een e-bike. Je kunt er met minder inspanning een stuk langer en verder mee fietsen. Het is duurzaam en nog goed voor je gezondheid ook. Een elektrische fiets huren is dus zeker niet alleen maar iets wat je op vakantie doet.

WAAR KUN JE EEN E-BIKE HUREN?

Veel BOVAG-fietsbedrijven verhuren ook e-bikes. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt. Sommige leveren ze zelfs voor de deur van jouw (vakantie)huis af. Huur je je e-bike bij een BOVAG-fietsbedrijf dan weet je zeker dat:

  • Je goed en professioneel geholpen wordt
  • Je huurfiets goed onderhouden is en van een actueel model
  • Je e-bike veilig is
  • Je een uitgebreid advies krijgt over het gebruik van de e-bike
  • Je een heldere huurovereenkomst krijgt
  • Je altijd kunt terugvallen op hulp bij klachten bij eventuele meningsverschillen

WAAR MOET JE AAN DENKEN BIJ HET HUREN VAN EEN E-BIKE?

Voor het huren van een e-bike heb je een geldig legitimatiebewijs nodig, net als bij een gewone fiets. Omdat een elektrische fiets toch wel iets anders rijdt dan een gewone fiets is het handig om je goed te laten adviseren door de BOVAG-expert en even een kort proefritje te maken voor je echt de weg op gaat. Huur je een high speed e-bike? Houd er dan wel rekening mee dat je niet harder dan 25 km/u mag rijden. Pas vanaf 2017 mag de high speed e-bike 45 km/u rijden.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.