Onderdelen voor uw bromfiets

Van een veilige helm tot een nieuwe remkabel: bij het BOVAG-scooterbedrijf vindt u alle onderdelen en accessoires voor uw scooter. 
 

Accessoires voor veiligheid en comfort

Bij het scooterbedrijf vindt u windschermen, bagagerekken, valbeugels en veel meer accessoires voor uw rijgemak. Ook zijn er allerlei sloten, van een simpel kettingslot tot stuursloten en wielklemmen. Gaat u een slot kopen? Informeer vooraf bij uw verzekering welke sloten voldoen aan de eisen die zij stellen. 
 

Onderdelen vervangen

Met een nieuw onderdeel is uw bromfiets weer zo goed als nieuw. Soms is iets versleten of kapot, zoals de accu. Het kan ook zijn dat u onderdelen zoekt om het uiterlijk van uw bromfiets te veranderen, zoals spoilers of nieuwe binnenkappen. Laat onderdelen vervangen door de BOVAG-vakman om weer snel zorgeloos op pad te kunnen. Op reparaties krijgt u standaard drie maanden BOVAG Garantie. 
 

Helm

Voor alle bromfietsen geldt een helmplicht. U kunt een boete krijgen als geen helm draagt en ook wanneer uw helm niet goed vastzit. Bij een BOVAG-scooterbedrijf krijgt u het beste advies over wat voor u een veilige helm is. Ze voldoen vanzelfsprekend allemaal aan de Europese ECE-normen. U ziet achter de letters ECE de letter 4 staan. Dit betekent dat de helm voldoet aan de Nederlandse regelgeving. U kunt kiezen uit een ‘potje’ (jethelm), een helm waarbij u het vizier naar boven kunt schuiven (systeemhelm) of een gesloten helm (integraal helm). 

Zoek een BOVAG-scooterbedrijf