Uw bromfiets inruilen of verkopen

Wilt u uw bromfiets of -scooter verkopen? Bijvoorbeeld omdat u wilt overstappen op een e-scooter, e-bike of snorfiets? Dan kunt u uw scooter online verkopen of inruilen/verkopen bij uw scooterbedrijf. 
 

Verkopen of inruilen bij een BOVAG-scooterbedrijf 

Als uw scooter niet te oud is en goed onderhouden, kunt u rekenen op een goede verkoop- of inruilprijs. U hoeft zelf geen advertenties te plaatsen, geïnteresseerden te woord staan, proefritten in te plannen of achteraf uitleg te geven of te discussiëren bij onverhoopte misverstanden. En ruilt u uw bromfiets in voor een gebruikt model? Dan krijgt u bij een BOVAG-bedrijf standaard zes maanden aankoopgarantie (bij een aankoopprijs vanaf 50% van de cataloguswaarde.)  


Zoek een BOVAG-scooterbedrijf

Uw scooter online verkopen

Er zijn veel sites en apps waarmee u uw bromfiets te koop aan kunt bieden. Meestal zijn er geen kosten verbonden aan een advertentie voor particulieren. Vaak is het ook mogelijk om de bromfiets bij opbod te verkopen (veilen). 

Tips

  1. Goed onderhoud. Vanzelfsprekend willen veel potentiële kopers weten of de scooter goed onderhouden is. Het is prettig als u bonnen of bewijzen heeft dat u jaarlijks een onderhoudsbeurt heeft laten doen. 
  2. Laat technische problemen oplossen. Laat kleine reparaties uitvoeren en zorg dat alle verlichting werkt.
  3. Maak de scooter goed schoon. Werk roestplekjes bij en zorg dat de scooter er schoon en netjes uitziet. Let daarbij ook op de accessoires.