Autorijschool Hoekstra

Je bent op zoek naar de juiste rijschool die betrouwbaar is en goede begeleiding tijdens het rijden biedt, maar hoe vind je die? Hoe weet je zeker dat een rijschool zijn beloftes nakomt? Het advies van de mensen om je heen speelt hierin een belangrijke rol, maar ook lidmaatschap van BOVAG kan de zekerheid bieden waar je naar op zoek bent.

Stel nu dat de rijschool failliet gaat. Rijscholen die aangesloten zijn bij BOVAG vallen onder het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Dat zorgt ervoor dat je de vooruitbetaalde lessen gewoon kunt volgen. Bovendien zijn de lesauto's nieuw, goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Bij een BOVAG-rijschool zit je dus altijd goed.

Onze rijschool bestaat al geruime tijd en is actief in de omgeving van Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. Bij onze rijschool wordt lesgegeven volgens de meest actuele en moderne technieken.

Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in begeleiding bij faalangst, rijangst, autisme en ADHD en in het opfrissen van rijvaardigheid bij senioren.

Surf naar onze website voor meer informatie of bel voor een gratis proefles. Onze gegevens vind je op deze pagina.

Ledenpagina aanpassen

Contactgegevens

Tillebuorren 7
9288 AN Kootstertille

06-50288549

info@autorijschoolhoekstra.nl
www.autorijschoolhoekstra.nl

Check het lidmaatschap

Autorijschool Hoekstra is ook te vinden via:

Producten & diensten

Theorie-opleidingen Rijles BOVAG-lid Autisme specialisme Cursussen tegen faalangst

Voertuigen