Carrosseriebouw Jansen

Ons bedrijf bestaat sinds 1936, toen mijn opa Reint houten wagens ging bouwen. Geleidelijk kwam er steeds meer carrosseriewerk bij, zoals het ontwerpen en bouwen van vrachtwagencabines, verhuiswagens, veewagens, open laadbakken.

Mijn vader, Gerrit (1946), kwam in 1964 in het bedrijf. Je kunt wel zeggen dat hij in de werkplaats opgroeide. Als hij daar bezig was en men vroeg "Wat ben je aan het maken?", antwoordde hij: "dat weet ik pas als het klaar is". Dat is wel veranderd! Hij begon met polyester buggy's op een VW chassis en vervolgens kwamen daar de meest uiteenlopende carrosserie├źn in staal en aluminium bij tot en met autotransporters voor 1, 2 of 4 auto's. Er werd af en toe al eens een oldtimer gerestaureerd, maar meestal werkten ze aan vrachtwagens. Vandaar onze grote hal en de Extra Large spuitcabine.

In 2000 kwam ik, Bas (1977) in de zaak. De bouw van veewagens werd sterk minder en we gingen ons steeds meer op klassiekers richten. Nu werken we met een team van 6 mensen aan werkelijk de meest uiteenlopende auto's, van Lelijke Eend tot Rolls Royce. Maar we blijven ook echte carrosserie-bouwers, zo blijkt wel uit eigen producten als de CarVan, de TrailAway en de boattail-carrosserie├źn voor vooroorlogse sportwagens.

Bij alles wat wij doen willen wij ons onderscheiden door hart voor ons vak en voor onze klanten, een goede prijs/kwaliteit-verhouding en een verbod op de woorden 'kan niet'. Dat zullen wij u graag bewijzen.'

Bel voor een afspraak of kom bij ons langs. Onze gegevens vindt u op deze pagina.

Is dit uw bedrijf en wilt u deze gegevens aanpassen zodat u beter vindbaar bent? Log dan in met deze link.

Contactgegevens

Eikenweg 13
8124 RH Wesepe

0570-531286

kantoor@carrosseriebouwjansen.nl
www.carrosseriebouwjansen.nl

Check het lidmaatschap

Carrosseriebouw Jansen is ook te vinden via:

Producten & diensten

RESTAURATIE

Voertuigen