Quickles.nl

Je bent op zoek naar de juiste rijschool die betrouwbaar is en goede begeleiding tijdens het rijden biedt, maar hoe vind je die? Hoe weet je zeker dat een rijschool zijn beloftes nakomt? Het advies van de mensen om je heen speelt hierin een belangrijke rol, maar ook lidmaatschap van BOVAG kan de zekerheid bieden waar je naar op zoek bent. Stel nu dat de rijschool failliet gaat. Rijscholen die aangesloten zijn bij BOVAG vallen onder het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Dat zorgt ervoor dat je de vooruitbetaalde lessen gewoon kunt volgen. Bovendien zijn de lesauto's nieuw, goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Bij een BOVAG-rijschool zit je dus altijd goed.

Onze rijschool bestaat al sinds 1983 en is actief in de plaatsen Zevenaar, Duiven, Westervoort, Babberich, Arnhem, Velp, Huissen, Rijnwaarden, Giesbeek, Lathum en Didam. Wij staan bekend om onze All-Inclusive BOVAG-rijopleiding.

Onze rijschool heeft instructeurs die in het bezit zijn van een VOG (verklaring omtrent gedrag) en die graag voor je klaarstaan. Wij geven les in schakel en automaat. Ook bieden wij speciale faalangstlessen en lessen voor mensen met autisme aan. Heb je een rijbewijs maar al lang niet meer gereden, bijvoorbeeld vanwege een opgebouwde angst, gebrek aan ervaring of een ongeval? Dan helpen wij je graag weer op weg.

Surf naar onze website voor meer informatie of bel voor een uitgebreide proefles. Onze gegevens vind je op deze pagina.

Tot ziens bij BOVAG Autorijschool Quickles.nl!

Is dit uw bedrijf en wilt u deze gegevens aanpassen zodat u beter vindbaar bent? Log dan in met deze link.

Contactgegevens

Alessandria 19
6904 NA Zevenaar

0316-527464

info@quickles.nl
www.quickles.nl

Check het lidmaatschap

Quickles.nl is ook te vinden via:

Producten & diensten

Rijles BOVAG-lid

Voertuigen