Gepubliceerd op 25-2-2020

Hans Grondman wint superhoofdprijs WinterWasWeken 2020

Hans Grondman heeft de hoofdprijs gewonnen tijdens de WinterWasWeken: een cheque ter waarde van € 10.000, waarmee hij een auto mag uitzoeken op viaBOVAG.nl. Grondman heeft in de maand januari zijn auto gewassen bij BOB Autowas in Amsterdam en viel daarmee in de prijzen. Samen met zijn vrouw nam hij de cheque dinsdag 25 februari in ontvangst.

Iedereen die tijdens de WinterWasWeken in januari zijn auto liet wassen bij een deelnemend BOVAG-autowas- of poetsbedrijf, maakte kans op mooie prijzen, zoals stedentrip voor twee personen, vier bungalowvakanties, een dankkoffer, fietsendrager, navigatiesystemen en slipcursussen. De superhoofdprijs was een auto ter waarde van € 10.000, die uitgezocht mocht worden op viaBOVAG.nl. 

WinterWasWeken

De jaarlijks terugkerende WinterWasWeken-actie wijst op het grote belang van wassen in de winter. Strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van belangrijke systemen. Het is dan ook van groot belang om ook in de winterperiode de auto schoon te houden.

De WinterWasWeken-actie werd dit jaar voor de vierde keer gehouden. De hoofdprijs viel eerder bij Carwash Westland (Naaldwijk), Carwash Kleiboer (Apeldoorn) en ANAC (Nieuwegein).

Winnaar-superhoofdprijs-WinterWasWeken-2020-web.jpg
Foto: Monique van Brummelen (in het midden), vestigingsmanager van BOB Autowas in Amsterdam, reikt de cheque uit aan Hans Grondman en zijn vrouw

Deze pagina delen