Gepubliceerd op 14-3-2018

Henk Boks wint hoofdprijs WinterWasWeken

De winnende wasbeurt tijdens de WinterWasWeken is gedaan door Henk Boks. Hij liet tijdens de actie in januari zijn auto wassen bij Carwash Kleiboer in Apeldoorn. Daarmee won Henk een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro.

Iedereen die in januari zijn auto liet wassen of poetsen bij een deelnemend BOVAG-bedrijf, kreeg bij elke was- of poetsbeurt een kanskaart. Deze kanskaart gaf de ontvanger recht op een wellnessVoucher, reisvoucher of een mini-abonnement op de krant. Daarnaast maakten consumenten kans op een van de 65 prijzen, waaronder een auto, gps-systemen en dakkoffers. In totaal deden ruim 100 bij BOVAG aangesloten was- en poetsbedrijven mee aan de WinterWasWeken. Zij deelden in januari 331.000 kanskaarten uit aan klanten.

Campagne

In de maand januari zette BOVAG de noodzaak van autowassen en -poetsen in de winter centraal tijdens de WinterWasWeken. Het is belangrijk om ook in de winter de auto regelmatig te wassen. De wegen liggen bezaaid met troep. Sneeuwresten, modder, pekel en andere viezigheid kunnen de lak en de velgen aantasten, maar hechten zich ook in de wielkasten en aan de onderkant van de auto. Daar heeft de auto vanzelfsprekend onder te lijden, niet alleen qua uitstraling, maar ook qua functioneren. Bedenk daarbij dat veel moderne auto’s allerlei systemen aan boord hebben die gebruik maken van camera’s, sensoren en radars. Als die besmeurd zijn, werken ze niet meer of niet goed, dus een regelmatige wasbeurt is zeker geen overbodige luxe.

Deze pagina delen