Gepubliceerd op 14-6-2018

Laat uw auto wassen voor het goede doel!

De BOVAG autowas- en poetsbedrijven roepen zaterdag 30 juni uit tot Nationale Autowasdag. Dit jaar staat de Nationale Autowasdag in het teken van dit goede doel, namelijk Stichting Villa Pardoes. Sla op de laatste zaterdag voor de start van het vakantieseizoen twee vliegen in één klap: een blinkend schone auto én een vakantie voor ernstig zieke kinderen mogelijk maken.

Wasdag-2018-757-(1).jpg

Om te zorgen dat kinderen van vier tot twaalf jaar die levensbedreigende ziek zijn ook vakantie kunnen vieren, steunt de Nationale Autowasdag dit jaar Villa Pardoes. Voor deze kinderen is op vakantie gaan immers niet altijd vanzelfsprekend. Villa Pardoes maakt het voor hen én de rest van hun gezin mogelijk om even aan iets anders te kunnen denken dan aan ziek zijn. Ze kunnen samen met hun ouders, broertjes en zusjes en opa’s en oma’s logeren in het sprookjesachtige vakantieverblijf van Villa Pardoes, vlakbij de Efteling. Even alles vergeten.

Kom dus ook uw auto wassen bij een professioneel BOVAG autowas- of poetsbedrijf. Het is duurzaam, veilig, gemakkelijk én snel! Met als resultaat een blinkend schone auto! En hoe meer auto’s er gewassen worden, hoe groter het te doneren bedrag is.

 

Kleurplaatactie

Voor alle kinderen die op de Nationale Autowasdag bij één van de deelnemend bedrijven langskomen ligt er een Villa Pardoes kleurplaat klaar. Stuur deze voor 19 juli in en maak kans op een dag Efteling met het hele gezin.

Klik hier voor een lijst met de deelnemende vestigingen.

Deze pagina delen