Gepubliceerd op 25-2-2019

Meneer El Ghouat wint superhoofdprijs WinterWasWeken

Meneer El Ghouat heeft de hoofdprijs gewonnen tijdens de WinterWasWeken: een cheque ter waarde van € 10.000, waarmee hij een auto uit mag zoeken op viaBOVAG.nl. El Ghouat heeft in de maand januari zijn auto gewassen bij ANAC in Nieuwegein en daarmee viel in de prijzen. Samen met zijn vrouw nam hij de cheque vrijdag 22 februari in ontvangst.

Iedereen die tijdens de WinterWasWeken in januari zijn auto liet wassen bij een deelnemend BOVAG-autowas- of poetsbedrijf, maakte kans op mooie prijzen, zoals een reis voor twee personen naar Thailand, een weekendje weg voor het hele gezin, navigatiesystemen, draadloze speakers, rolkoffers en slipcursussen. De superhoofdprijs was een auto ter waarde van € 10.000, die uitgezocht mocht worden op viaBOVAG.nl.

WinterWasWeken

De jaarlijks terugkerende WinterWasWeken-actie wijst op het grote belang van wassen in de winter. De grote hoeveelheden strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van de auto en het functioneren van belangrijke systemen. Het is dan ook van groot belang om ook in de winterperiode de auto schoon te houden.


Foto: Jeroen Peters, manager bij ANAC Nieuwegein, reikt de cheque uit aan Mohamed El Ghouat en zijn vrouw
 

Deze pagina delen