Gepubliceerd op 3-8-2020

Nieuwe BOVAG-campagne voor autoschade- en ruitschadeherstel

Schadeherstel met de vertrouwde BOVAG Garantie; dat is de slogan van de nieuwste BOVAG-campagne die de autoschade- en ruitschadeherstelbedrijven van BOVAG de komende maanden in de schijnwerpers zet. Want wat doe je als je schade hebt? Waar moet je op letten, hoe zit het qua verzekeringen en waarom is het zo verstandig om voor een vakman te kiezen? 

Vier jaar garantie op schadeherstel

Bij een schade komt veel gedoe kijken, dat maakt soms ook onzeker. En daarom is het advies: kies voor BOVAG, ook bij schade. Want ook op schadeherstel krijg je de vertrouwde BOVAG Garantie, vier jaar zelfs. Of het nu gaat om een sterretje, een deuk of een hele complexe schade met een hypermoderne luxe auto die vol zit met techniek en sensoren. Bij een BOVAG-schadehersteller ben je gegarandeerd van kwalitatief herstel en weet je zeker dat je straks weer veilig de weg op kunt. Hij helpt je met de papierwinkel én wordt natuurlijk erkend door iedere verzekeraar. 

Waar en wanneer kom je deze campagneboodschap tegen? 

Je komt de reclames tegen op platforms als Facebook en YouTube. De campagne start halverwege de vakantieperiode, nu de eerste vakantiegangers weer thuiskomen (mogelijk met schade), en loopt door tot diep in het najaar, als de impact van stormachtig herfst- en winterweer weer merkbaar wordt bij schadeherstellers.

YouTube-serie ‘BOVAG zoekt het uit’

In de nieuwe YouTube-serie ‘BOVAG zoekt het uit’ gaat autocoureur Sebastiaan Bleekemolen met een expert op zoek de antwoorden op allerlei vragen rondom mobiliteit. In een aantal afleveringen staat schadeherstel ook centraal. Ontdek bijvoorbeeld hoe een klein deukje, een cosmetische schade, vakkundig wordt hersteld. Wil je meer filmpjes uit deze serie zien? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van BOVAG

Alles over autoschade vind je op bovag.nl/schade. Op zoek naar een adres in de buurt? Met de zoekmachine op de hompage van bovag.nl vind je dat meteen.

Deze pagina delen