Gepubliceerd op 31-7-2020

Nieuwe BOVAG-campagne voor autoschade- en ruitschadeherstel

Schadeherstel met de vertrouwde BOVAG Garantie; dat is de pay-off van de nieuwste BOVAG-campagne die de autoschade- en ruitschadeherstelbedrijven van BOVAG de komende maanden in de schijnwerpers zet. Want wat doe je, als je schade hebt? Waar moet je op letten, hoe zit het qua verzekeringen en waarom is het zo verstandig om voor een vakman te kiezen?

Bij een schade komt veel gedoe kijken, dat maakt soms ook onzeker. En daarom is het advies: kies voor BOVAG, ook bij schade. Want ook op schadeherstel krijg je de vertrouwde BOVAG Garantie, 4 jaar zelfs. Of het nu gaat om een sterretje, een deuk of een hele complexe schade met een hypermoderne luxe auto die vol zit met techniek en sensoren. Bij een BOVAG-schadehersteller ben je gegarandeerd van kwalitatief herstel en weet je zeker dat je straks weer veilig de weg op kunt. Hij helpt je met de papierwinkel én wordt natuurlijk erkend door iedere verzekeraar. 

Waar en wanneer kom je deze campagneboodschap tegen? 

De campagne draait online, via banners op platforms als Facebook en YouTube. De campagne start halverwege de vakantieperiode, nu de eerste vakantiegangers weer thuiskomen (mogelijk met schade), en loopt door tot diep in het najaar, als de impact van stormachtig herfst- en winterweer weer merkbaar wordt bij schadeherstellers.

In de nieuwe YouTube-serie ‘BOVAG zoekt het uit’ staat schade ook een aantal keer centraal. YouTube is na Google namelijk ‘s werelds grootste zoekmachine. Geen filmpje missen? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van BOVAG

Alles over autoschade en een adres bij je in de buurt vind je op bovag.nl/schade.
 

Deze pagina delen