Gepubliceerd op 7-1-2019

WinterWasWeken: was uw auto en win een auto!

De hele maand januari staat in het teken van de BOVAG WinterWasWeken en dat betekent heel veel voordeel. Elke keer dat u uw auto laat wassen of poetsen bij een van de 100 deelnemende BOVAG-autowasbedrijven ontvangt u een kanskaart, waarmee u fantastische prijzen kunt winnen. De hoofdprijs is een auto naar keuze van viaBOVAG.nl ter waarde van 10.000 euro.

U mag tijdens de BOVAG WinterWasWeken zo vaak meedoen als u wil. Elke was- of poetsbeurt levert een kanskaart op en de code kunt u online checken op www.winterwasweken.nl. U heeft sowieso altijd prijs en kunt kiezen uit een gratis abonnement op een krant naar keuze, 50 procent korting op een dagje uit en een reischeque van 25 euro. De hoofdprijs is een auto naar keuze ter waarde van 10.000 euro, aangeboden door de occasionwebsite van BOVAG-bedrijven: viaBOVAG.nl. Daarnaast maakt u kans op vele andere mooie prijzen, zoals een reis voor twee personen naar Thailand, een glampingvakantie voor het hele gezin, navigatiesystemen, draadloze speakers, rolkoffers, slipcursussen et cetera!

Geen overbodige luxe

Natuurlijk is dit prijzenpakket alleen al genoeg reden om naar een van de deelnemende BOVAG-autowas- of poetsbedrijven te gaan, maar tijdens de BOVAG WinterWasWeken wijzen de autowasexperts u ook graag op het grote belang van wassen in de winter. De grote hoeveelheden strooizout en andere viezigheid op de weg kan namelijk funest zijn voor de conditie van uw auto en het functioneren van belangrijke systemen. Vuil kan zich sowieso ophopen in wielkasten en de lak aantasten. Bovendien zijn veel moderne auto’s uitgerust met allerlei veiligheidssystemen die gebruik maken van camera’s en sensors. Denk aan systemen die ervoor zorgen dat u automatisch voldoende afstand houdt, die waarschuwen voor botsingen, de auto op de snelweg in de rijstrook houden of simpelweg assisteren bij het parkeren. Deze technische hulpmiddelen werken echter niet als het zicht van camera’s, sensoren of radars wordt geblokkeerd door opgehoopt vuil. Het is dan ook van groot belang en zeker geen overbodige luxe als u ook in de winterperiode uw auto schoon houdt.

Kijk voor alle deelnemende BOVAG-leden, het complete prijzenpakket en voor het verzilveren van uw kanskaart op www.winterwasweken.nl.

Deze pagina delen