Gepubliceerd op 8-10-2019

CarProf Valentijn uit Zaltbommel is Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020

Tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nieuwegein is CarProf Valentijn uit Zaltbommel uitgeroepen tot Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar 2019-2020. In de finale namen Adrie Valentijn en zijn team het op tegen Auto Ruesink uit Goor en Carteam Uithoorn.

De verkiezing Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar vond dit jaar voor de dertiende keer plaats. De drie finalisten hebben de afgelopen maanden uitgebreide bedrijfsinformatie aan moeten leveren en kregen mystery shoppers en consultants over de vloer. Daarnaast werd hen het hemd van het lijf gevraagd door de vakjury onder leiding van Ferry Smith van de ANWB en verder bestaande uit Joost Bruins van RDC, Bertus de Vries van Bovemij, Paul de Vries van DCDW en Remco de Vette van W&D consultants. Die jury is nadrukkelijk op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, een goede specialisatie, uitmuntende bedrijfsvoering of sterke toekomstvisie, die andere ondernemers laat zien hoe het nóg beter kan.
 

Tot in perfectie

Over winnaar CarProf Valentijn zegt de jury onder andere: “Wie wil leren hoe je bedrijfsprocessen tot in perfectie wil organiseren, moet beslist eens een kijkje gaan nemen bij CarProf Valentijn. Er wordt niets aan het toeval over gelaten en alles is tot de kleinste details overdacht. Er is flink geïnvesteerd in goede apparatuur die het mogelijk maakt ook moderne voertuigen alle denkbare service te bieden. Ook wordt er veel aandacht besteed aan duurzaamheid en aan veilig en ergonomisch werken. Het ontbreekt de medewerkers van Valentijn aan niets.” CarProf Valentijn mag komend jaar de titel Onafhankelijk Autobedrijf van het Jaar voeren en is daarmee de opvolger van AutoHaarhuis uit Geesteren, die vorig jaar winnaar van de twaalfde editie van deze verkiezing was.

> Download het jurystatement
> Download een foto in hoge resolutie (1,6 MB) 

Deze pagina delen