Francien van der Wal nieuwe financieel directeur BOVAG

Francien van der Wal (45) treedt op 15 augustus aan als financieel directeur BOVAG. Samen met algemeen directeur Peter Niesink vormt ze de statutaire directie van BOVAG. Tevens zal Francien toetreden tot het verenigingsbestuur van BOVAG.

Francien van der Wal is afgestudeerd registeraccountant en begon haar carrière bij KPMG, PGGM en HLB Blömer. Daarna vervolgde ze haar loopbaan als manager finance bij IG&H Consulting en als COO/CFO bij Rabobank Utrechtse Waarden e.o.

Bertho Eckhardt, algemeen voorzitter BOVAG: “Met Francien halen we een ervaren financieel directeur in huis die ons verder kan helpen met de stappen op weg naar een toekomstbestendige BOVAG. Francien zal zowel binnen de vereniging als extern aan de slag gaan, in diverse vertegenwoordigende rollen.”

Francien van der Wal: “De breedte van de functie en de omvang en het karakter van de organisatie spreken mij zeer aan. Ik kijk er naar uit om de leden van BOVAG te mogen vertegenwoordigen en om voor hen en met hen aan de slag te gaan.”
 
Francien-van-der-Wal-lowres.jpg
Francien van der Wal (foto: Fred van de Heetkamp)

Deze pagina delen