Wouter van Kesteren directeur viaBOVAG.nl

Wouter van Kesteren is met ingang van 15 juli de nieuwe directeur van viaBOVAG.nl, het online mobiliteitsportaal voor BOVAG-leden.

Wouter is nu nog werkzaam als adjunct-directeur Commercie bij Bovemij. In die functie stuurt hij de binnen- en buitendienst aan en bepaalt hij mede het commerciële beleid. Mede dankzij Wouter heeft Bovemij een stevige positie opgebouwd in merkportefeuilles en relaties met importeurs en captives.

Autobedrijf

Coen Post, lid van de Raad van bestuur van Bovemij, is verheugd over deze benoeming: "Wouter is een echte automotive man. Voordat hij acht jaar geleden bij Bovemij kwam, werkte hij voor de Telegraaf Media Groep waar hij in diverse managersfuncties nauw betrokken was bij de toenmalige occasionsite autotelegraaf.nl. En daarvoor runde hij zelf een autobedrijf. Wouter weet dan ook precies wat de branche nodig heeft. Hij kent de zakelijke wereld en de consumentenmarkt als geen ander en heeft ervaring in de offline én online wereld. Met zijn aanstekelijke enthousiasme is hij de juiste man op de juiste plek!"

Wouter-van-Kesteren-web.jpgRegie

Wouter heeft zin in zijn nieuwe uitdaging: "Het is mijn grote doel om van viaBOVAG.nl hét mobiliteitsplatform voor de Nederlandse consument te maken. Ik denk dat mijn ervaring met portals, mijn kennis van de branche en mijn plezier om goede teams te smeden daarbij zullen helpen. BOVAG en Bovemij willen ondernemers in de branche helpen succesvol te ondernemen en zelf de regie te nemen. ViaBOVAG.nl is daar een belangrijke pijler in. Ik ben trots hier een stevige bijdrage aan te mogen leveren."


Wouter van Kesteren

Consumentenmarketing

Naast Wouter van Kesteren zal Robert Molenkamp fungeren als tweede man in de viaBOVAG-organisatie; hij is verantwoordelijk voor de consumentenmarketing van de portal. Daarnaast zal de viaBOVAG-organisatie zich vanuit de eerste projectfase nu moeten ontwikkelen naar een volwaardige bedrijfsmatige aanpak, waaraan Robert mede sturing zal geven.

Robert-Molenkamp-web.jpgSterk portaal

Peter Niesink, algemeen directeur van BOVAG:  "Met Wouter van Kesteren en Robert Molenkamp hebben we een sterk duo dat viaBOVAG.nl de komende jaren van startup naar een volwassen en sterk portaal gaat brengen. Robert heeft in eerste instantie namens BOVAG het project opgestart en later de interim rol vervuld na het vertrek van Valerius Coppens. Hij heeft een goed beeld van wat de organisatie nodig heeft en zal daar met Wouter aan gaan bouwen."

 
 
Robert Molenkamp

Deze pagina delen