BOVAG Sportsponsoring:

Sponsor van sporters onderweg


BOVAG, Rabobank, Nike, Aegon, Adidas. Het zijn de grootste sportsponsors van Nederland, waarbij de eerste naam misschien verrassend is. Maar als we puur de feiten bekijken, zien we dat het eigenlijk juist geen verrassing is. De BOVAG-leden samen zijn de grootste sportsponsor van Nederland en zijn daarmee een drijvende kracht achter de Nederlandse amateursport.

Onderzoek wijst namelijk uit dat we samen jaarlijks meer dan 26 miljoen euro investeren in lokale sportclubs, individuele sporters en sportevenementen. Tegelijkertijd leggen amateursporters elke week 185 miljoen kilometer af, voornamelijk op de fiets, de motor en de brommer of in de auto. Die combinatie biedt een potentieel dat we met z’n allen optimaal kunnen benutten.

Frame-sportsponsoring.png
 

Sponsor van sporters onderweg 

Onder deze noemer stimuleert, ontwikkelt en promoot BOVAG de mogelijkheden om ondernemers, sporters, mobiliteit en sponsoring op lokaal niveau bij elkaar te brengen. Creatief, vernieuwend en maatschappelijk relevant. De cijfers van sportend Nederland spreken voor zich en vormen voor BOVAG een solide fundament om lokale sportsponsoring naar een hoger niveau te tillen. Juist door onze energie, onze financiële inspanningen en onze creativiteit te bundelen. Hiermee kunnen we sporters èn ondernemers steunen met frisse ideeën voor mobiliteit en sportbeleving. Helemaal volgens ons eigen motto: DENK VOORUIT. BEGIN BIJ BOVAG.
 

Meer weten?

Alle BOVAG-leden hebben het boekje ‘Sponsor van sporters onderweg’ toegestuurd gekregen en kunnen daarmee alvast nieuwe ideeën opdoen en inzicht krijgen in de huidige situatie. Ook sportverenigingen kunnen deze publicatie aanvragen of direct downloaden. Stuur een mail naar communicatie@bovag.nl. Neem voor andere vragen en advies, tijdens kantooruren, gratis contact op met een speciale Sportsponsor Helpdesk, T: 040 782 00 00.

Meer informatie voor BOVAG-leden