BOVAG Garantie voor uw elektrische fiets

Of het nu gaat om een nieuwe e-bike, een tweedehands e-bike of om onderhoud en reparatie van uw elektrische fiets, het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. Maar het staat ook voor BOVAG Garantie. Kiezen voor een BOVAG-fietsexpert is dus kiezen voor zekerheid. Alle fietsenwinkels die aangesloten zijn bij BOVAG moeten voldoen aan strenge eisen.

Aankoopgarantie op uw elektrische fiets

Op een nieuwe e-bike krijgt u fabrieksgarantie. De garantieperiode verschilt vaak per merk. Veel fabrikanten geven twee jaar garantie op alle onderdelen, maar soms krijgt u op de elektrische onderdelen maar één jaar garantie. De BOVAG-expert kan u er uitgebreid over adviseren.

Bekijk alles >

Garantie op onderhoud en reparatie van uw elektrische fiets

Is uw e-bike toe aan een onderhoudsbeurt of moet hij gerepareerd worden? Ga dan naar een BOVAG-fietsenwinkel. Dat levert u een heleboel voordelen op:

 • 1.

  U heeft recht op drie maanden BOVAG-reparatiegarantie.

 • 2.

  U krijgt passend vervangend vervoer aangeboden tijdens de reparatieperiode. Dit hoeft niet per se een elektrische fiets te zijn, maar kan ook een gewone fiets zijn.

 • 3.

  Onderhoud en reparatie wordt standaard uitgevoerd door goed opgeleide professionals, die op de hoogte zijn van de laatste e-bike techniek.

 • 4.

  We helpen u bij een verschil van mening met een BOVAG-expert.

Hulp bij klachten

Vanzelfsprekend moeten alle BOVAG-fietsenwinkels een klacht volgens de geldende voorwaarden oplossen. Het kan echter zijn dat u vindt dat de klacht niet goed genoeg opgelost wordt. In dat geval helpen we u graag.

Bekijk alles >