DEZE ZOMER ZORGELOOS OP VAKANTIE?

Kamperen is vrijheid. Lekker gaan en staan waar je wilt. Buitenleven met het comfort van thuis en je eigen spulletjes bij de hand. Deze zomer al met jouw droomcamper, vouwwagen of caravan op pad? Ga dan eerst langs een BOVAG-kampeerbedrijf. Of het nu gaat om een gloednieuwe, een occasion of een huurvariant, BOVAG is dé plek om je vakantie goed te beginnen. En geen zorgen, bij ons kun je uiteraard veilig en corona-proof komen winkelen. Gebruik de zoeker onderaan deze pagina voor een adres bij jou in de buurt. Tot ziens!

GAAN EN STAAN WAAR JE WILT, MET JE EIGEN CARAVAN

Een caravan heb je voor elke gezinssituatie, uiteenlopende budgetten en ook met eigen sanitair. Op zoek naar iets nieuws voor deze zomer? Groter, kleiner, nieuwer of jullie allereerste eigen caravan kopen? Ga dan voor inspiratie en advies naar het BOVAG-kampeerbedrijf. Daar krijg je naast aankoopadvies ook tips voor goede vakantievoorbereiding en onderhoud, zodat je deze zomer zorgeloos vakantie kunt vieren. Boven de € 3.500 krijg je bij BOVAG bovendien 12 maanden aankoopgarantie én garantie op onderhoud.
 

DEZE ZOMER AL ZWERVEN IN JULLIE DROOMCAMPER

Altijd al gedroomd van je eigen camper? Dat begrijpen wij. Want dat is pas echt zorgeloos vakantie vieren: buitenleven met het comfort van thuis, eigen sanitair en gaan en staan waar je wilt. Deze zomer al met je gloednieuwe droomcamper op pad? Liever een occasion of eerst eens een camper huren? Ga dan voor inspiratie en advies naar één van de BOVAG-kampeerbedrijven. Een camper, nieuw of gebruikt, is een grote aanschaf, met complexe installaties zoals gas, water, elektra, remmen, vering en motorisering. Let er altijd op dat een camper APK-gekeurd is. Het onderhoud van het leefgedeelte is ook belangrijk. Daarom is het goed te weten dat je bij een BOVAG-kampeerbedrijf de garantie krijgt dat wat je koopt ook echt in orde is, ook als de beoogde camper al een aantal jaar oud is.
 

KAMPEREN MET JE EIGEN VOUWWAGEN

In een vouwwagen slaap je op comfortabele bedden en word je wakker met de geur van katoenen tentdoek. Hij past achter de kleinste auto en is zó opgezet. Je zult nog versteld staan van de ruimte; er zijn zelfs modellen met acht slaapplaatsen! Geen trekhaak? Die kan je eenvoudig en betaalbaar laten monteren onder de meeste auto’s. Of je nou nieuw koopt of gebruikt, bij BOVAG krijg je zorgeloze vakantie garantie én aankoopgarantie.
 

HUREN, DAT KAN NATUURLIJK OOK!

Zin om kamperen uit te proberen? Bij de meeste BOVAG-kampeerbedrijven kun je ook een caravan, camper of vouwwagen huren. Zo kun je proeven van het campingleven en heb je je huis-op-wielen met je eigen spulletjes altijd bij je. Dat geeft een ongekend vrijheidsgevoel. En wist je dat de meeste caravans en campers eigen sanitair hebben en dat je op een flink aantal campings in eigen land een plek kunt huren met privé-sanitair? Onderaan deze pagina zoek je gemakkelijk een BOVAG Kampeervakman in de buurt.
Filter op merken

Filter op merken

Weergave Lijst Kaart
Sorteer op