OPSTAPPEN…

…en gaaaaaaaan!

Er is weinig dat zoveel gevoel van vrijheid en avontuur oproept als motorrijden. Of je je motor nu gebruikt voor een dagelijks woon-werkritje, een zondags rondje dijkweggetjes of eindeloze motorvakanties door heel Europa, een motor staat voor grenzeloze bewegingsvrijheid.

In coronatijd is een motor of scooter voor woon-werkverkeer een prettig alternatief voor het OV. Motorrijden is bovendien aanzienlijk voordeliger dan autorijden. En dankzij windschermen, handvat- en zadelverwarming is ook in de winter doorrijden steeds comfortabeler.

Op vakantie met de motor? Doen! Al net over de grens, in de Eiffel in Duitsland of de Ardennen in België, kun je prachtig rijden en ben je er helemaal uit. Maar ook de Noordkaap in Noorwegen, de bergen van Oostenrijk of de heuvels van Toscane zijn prachtige bestemmingen. Voor motorrijders is heel Europa niets minder dan een motorparadijs. Dus hup, opstappen en gaan!

Op viaBOVAG.nl vind je een breed scala aan nieuwe en gebruikte motoren, stuk voor stuk met BOVAG Garantie,  BOVAG Omruilgarantie, BOVAG Afleverbeurt, BOVAG 40-Puntencheck en heldere all-in prijzen. Dat betekent kopen met zekerheid, zonder onverwachte verrassingen.

Kijk snel op viaBOVAG.nl

Filter op merken

Filter op merken

Weergave Lijst Kaart
Sorteer op