VAKER OP DE FIETS?

BOVAG heeft wel iets!
Nu het coronavirus alles overhoop heeft gegooid, kon een nieuwe fiets weleens een hele interessante optie zijn. Fietsen is gezond en het is een corona-bestendig alternatief voor het OV. En dankzij de tijdelijke verruiming van de werkkostenregeling én de opkomst van de leasefiets, is fietsen naar je werk zowel voor jou als voor je werkgever financieel zeer aantrekkelijk! Klik hier, vul de fietswijzer in en kijk welke manier van aanschaffen bij jou past.

Heb je eenmaal een mooie (elektrische) fiets in de schuur staan dan wil je hem ook gebruiken. Laat de auto eens staan en trek erop uit op je nieuwe fiets. Dat kan een dagje zijn, maar ook een hele fietsvakantie. Weg van de (snel)weg laat Nederland zich graag van zijn mooiste kant zien. Jouw BOVAG-fietswinkel adviseert je graag!

Op viabovag.nl vind je een breed scala aan nieuwe en gebruikte fietsen, stuk voor stuk met BOVAG Garantie,  BOVAG Omruilgarantie, BOVAG Afleverbeurt, BOVAG 40-Puntencheck en heldere all-in prijzen. Dat betekent kopen met zekerheid, zonder onverwachte verrassingen.


 
Kijk snel op viaBOVAG.nl
Meer over BOVAG Leasefiets
Fiets van de zaak voor werknemers
Fiets van de zaak voor werkgevers

Benieuwd welke manier bij jou past om een fiets aan te schaffen? Ga naar de BOVAG Fietswijzer!

Filter op merken

Filter op merken

Weergave Lijst Kaart
Sorteer op