Monique van Velsen

"BOVAG is een organisatie die je uitdaagt om je competenties te verbeteren"

“In Team Officemanagement werk ik samen met elf collega’s. We hebben elk onze eigen specialisatie, maar we stemmen de werkzaamheden op elkaar af. Als iemand ziek is of met vakantie, kan een ander het overnemen. Het is fijn dat je altijd een back-up hebt. Voor onszelf, maar ook voor de collega’s van de verschillende afdelingen waar we mee en voor werken.”

Doorgroeien
“Mijn werk is heel afwisselend. Ik ben begonnen bij de afdeling onderzoek en ruim een jaar geleden kreeg ik de kans om daarnaast ook voor de afdeling Caravan- en Camperbedrijven te werken. Die heb ik met beide handen aangegrepen. Ik heb nu meer afwisseling in mijn werk, contact met de leden en sta bijvoorbeeld ook op beurzen en congressen.
Dit maakte dat ik mijn horizon kon verbreden.”  

Werk/privé-balans
“Het is heel prettig als je je privésituatie kunt laten aansluiten op je werk. Sinds ik bij BOVAG werk, heb ik al een paar keer mijn dagen en uren veranderd, omdat dit thuis beter uitkwam. En die flexibiliteit werkt natuurlijk twee kanten op. Op congressen of beurzen sta ik er ook in het weekend. En als het nodig is, ruil ik een keer mijn parttime dag. Ook het nieuwe werken maakt dat je makkelijk een dag kunt thuiswerken als dat nodig is.”

Organisatie
“BOVAG is een organisatie die je uitdaagt om je competenties te verbeteren, om jezelf te ontwikkelen, en je laat doorgroeien waar het kan. De sfeer is collegiaal en we zijn geïnteresseerd in elkaars werk. Het is plezierig om bij BOVAG te werken. Ik werk hier niet voor niets al veertien jaar.” 

Wie werken er