Algemeen voorzitter BOVAG

Gepubliceerd op 25-01-2020
BOVAG is een dynamische, ondernemende vereniging van bijna 9.000 mobiliteitsretailers, zoals auto-, truck-, motor- en fietsdealers, garagebedrijven en dienstverleners. BOVAG is traditioneel sterk in belangenbehartiging binnen en buiten de politiek. Daarnaast beschikt de vereniging over het ijzersterke consumentenkeurmerk BOVAG.
 
De vereniging BOVAG zoekt een nieuwe algemeen voorzitter. Deze man of vrouw is een stevige, maar verbindende bestuurder met drive, beschikt over een sterk politiek netwerk, heeft zijn of haar sporen verdiend als ondernemer en maakt samen met het verenigingsbestuur en de leden werk van de belangrijke vraagstukken die de vereniging BOVAG komende tijd op zijn pad vindt. Denk daarbij aan de sterk veranderende markt, klant en techniek en de fors toenemende nadruk op verduurzaming in de mobiliteit.

De algemeen voorzitter besteedt gemiddeld drie dagen per week aan zijn bestuurswerk bij BOVAG. Daarnaast treedt hij of zij ook extern voor het voetlicht namens BOVAG. De algemeen voorzitter is minimaal een en liefst twee benoemingstermijnen van vier jaar beschikbaar.
 
Bekijk hier het uitgebreide profiel van de BOVAG-voorzitter. Aanvullende informatie via Peter Niesink, algemeen directeur BOVAG: peterniesink@bovag.nl of (030) 659 54 52.

Geïnteresseerden kunnen hun cv met motivatie mailen aan elisabethengbergen@executivenetwork.nl t.a.v. Tim Kamphorst.
Enkel schriftelijke reacties ontvangen voor maandag 17 februari 2020 worden in behandeling genomen.
 
Voldoet u niet aan de harde eisen gesteld in het profiel, dan verzoeken we u niet te reageren. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Deze pagina delen