Redacteur BOVAG (32 uur per week)

Gepubliceerd op 23-01-2020
Nieuwsberichten, interviews, achtergrondartikelen, berichten voor social media; als er maar wat te schrijven valt, voel jij je in je element! Herkenbaar? Ook nog geïnteresseerd in de mobiliteitsbranche? Dan is redacteur bij BOVAG misschien wel dé baan voor jou.

De redacteur die wij zoeken, houdt zich bezig met allerlei soorten content. Dat kan zijn voor de maandelijkse BOVAGkrant, de wekelijkse BOVAG-nieuwsbrief, BOVAG-websites, mailingen en de socialmediakanalen van BOVAG. Je praat met leden van onze vereniging over ontwikkelingen in de mobiliteitsbranche, producten en diensten van BOVAG, evenementen en allerlei andere onderwerpen die onze leden bezighouden. Je praat met specialisten van BOVAG, juristen, onderzoekers, beleidsmedewerkers, en weet hun specialistische kennis en informatie om te zetten in leesbare teksten. Ook schrijf je voor consumenten. Over caravans, APK, winterbanden, elektrische fietsen nog heel veel meer. Je stemt je teksten af met de collega’s die zich gespecialiseerd hebben in het betreffend onderwerp, je plaatst je berichten zelf online en zoekt er geschikt beeldmateriaal bij, dat je zelf op maat kan maken.
 

Het team

Je maakt onderdeel uit van een vijfkoppig redactieteam waarmee je intensief samenwerkt, het werk verdeelt en je ideeën bespreekt over het zo goed mogelijk naar buiten brengen van de informatie. Dat doe je twee keer per week in het redactieoverleg, waarin we ook deadlines bespreken, want die zijn aan de orde van de dag in jouw baan. We waarderen je creatieve inbreng in de overleggen.
 

Jij

  • Je hebt een hbo-diploma in de richting van journalistiek of media, informatie en communicatie en je hebt drie tot vijf jaar schrijfervaring
  • Je weet hoe je je lezer kunt prikkelen en hoe een goede tekst in elkaar zit
  • Je weet de essentie uit een onderwerp te halen en je kunt goed omgaan met deadlines
  • Je legt makkelijk contact en weet de juiste vragen te stellen in een interview
  • Je hebt ervaring met cms-systemen
  • Je bent goed thuis op social media, en dan niet alleen als gebruiker
  • Je vindt het leuk om in een team te werken en veel contact te hebben met collega’s, leden freelancers om samen aan een mooi product te werken
  • Je hebt gevoel voor belangenbehartiging en vindt het leuk om aan de slag te gaan voor 9.000 mobiliteitsondernemers
 

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris bepalen we op basis van je opleiding, leeftijd en ervaring. We bieden je daarnaast een dertiende maand en kortingen op diverse verzekeringen en BOVAG Pechhulp.
 

Informatie

Heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Stel ze aan Danielle Rousselet, hoofdredacteur bij BOVAG, via daniellerousselet@bovag.nl of door te bellen met 030 659 54 76.

Ben jij de man of vrouw voor deze baan? Overtuig ons daarvan door voor 6 maart een goed onderbouwde motivatie te schrijven met daarbij je CV. Een aantal door jou geschreven teksten zijn natuurlijk welkom. We staan uiteraard ook open voor nieuwe en andere verfrissende manieren van solliciteren!
 
BOVAG afd. HR, t.a.v. Eveline van der Leden: evelinevanderleden@bovag.nl
 
Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet gewenst.
 
 

Direct solliciteren

door op 'verder' te klikken ga je akkoord met ons privacybeleid

Deze pagina delen