Alles voor een betere kilometer in de winter

De corona-crisis drukt een stevig stempel op ons dagelijks leven, maar andere dingen verdienen ook aandacht!

Je auto bijvoorbeeld. Je fiets, je scooter, je motor. Juist in de winter wil je blijven rijden. Juist in de winter moet je op je wielen kunnen rekenen. Zij zorgen immers voor dat beetje extra vrijheid. Zorg dat je wielen, of dat er nou twee of vier zijn, goed voorbereid de winter ingaan. Is je accu oké? Zitten de winterbanden er onder? Wist je dat er tegenwoordig ook winterbanden zijn voor de fiets. Een uitkomst voor de veelrijdende forens op zijn of haar e-bike bijvoorbeeld.

En wat te denken van caravan of camper? De winter is bij uitstek het seizoen om je kampeerplezier-op-wielen klaar te stomen voor voorjaar en zomer, wanneer we er hopelijk weer op uit mogen. Laat die schade nú herstellen. Laat hem nú goed nakijken door de vakman. Dan heb je er des te meer plezier van na de winter.

Enne, voor de kleine of grote beurt, die APK, dat pitje in de ruit, die lelijke kras op je lak of dat ontsierende deukje kunnen ook gewoon terecht bij de BOVAG-vakman. Sla vooral geen beurten of APK over. Dat hoeft ook helemaal niet. Alle BOVAG-bedrijven werken volgens strikt corona-protocol zodat je je vervoermiddel er met een gerust hart naar toe kan brengen.Hieronder vind je gemakkelijk een BOVAG Wintervakman in de buurt.
Filter op merken

Filter op merken

Weergave Lijst Kaart
Sorteer op