Gepubliceerd op 3-10-2014

BOVAG groots aanwezig tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kampeerliefhebbers kunnen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs alvast in vakantiestemming komen bij de BOVAG-stand. Daar kun je onder andere een e-bike clinic volgen onder leiding van Henk Lubberding, een caravan leren manoeuvreren of op zoek gaan naar een betrouwbare BOVAG-occasion. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2014 vindt van woensdag 8 tot en met zondag 12 oktober plaats in Jaarbeurs in Utrecht.

BOVAG is aanwezig met een grote stand in hal 11. Daar tref je een heuse werkplaats aan. Daar laat een keurmeester zien welke punten hij naloopt tijdens een BOVAG Onderhoudsbeurt. Op de stand is er een digitaal overzicht te zien van BOVAG-occasions, je kunt er de huidige waarde van je caravan of vouwwagen berekenen en je kunt er zoeken naar een BOVAG-bedrijf in je directe omgeving. Daarnaast kan je onder begeleiding van een BOVAG rijinstructeur leren manoeuvreren met een caravan, waarbij informatie wordt gegeven over het BE-rijbewijs. Ook het C1-rijbewijs, voor grote campers van 3,5 tot 7,5 ton, wordt dagelijks van 13.15 tot 14.00 uur toegelicht in het theater.

E-bike clinics van Henk Lubberding

Veel kampeerders genieten graag van de omgeving tijdens fietstochten. Het gebruik van e-bikes is onder kampeerders erg populair. Maar fietsen op een elektrische fiets is net wat anders dan fietsen op een gewone fiets. De BOVAG Elektrische Wielerploeg informeert daarom fietsliefhebbers over aanschaf en onderhoud van e-bikes. BOVAG heeft bijvoorbeeld handige informatiefilmpjes ontwikkeld over actieradius, fiets accu en de e-bike motor. Daarnaast helpt BOVAG e-bikers ook door middel van speciale e-bike clinics. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs geeft oud-profwielrenner Henk Lubberding driemaal daags een clinic van een half uur. Aanmelden is gratis, maar let op: vol=vol.

Kijk voor meer informatie op www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl  

Deze pagina delen