Bovag logo
  1. HOME
  2. >
  3. Thema's
  4. >
  5. Lid worden van BOVAG? Ontdek hier de voordelen.

Lid worden van BOVAG? Ontdek hier de voordelen.

In de mobiliteitssector zijn veel veranderingen. Nieuwe vormen van mobiliteit verschijnen, de rol van data neemt snel toe, je hebt vaker te maken met mondige consumenten en er komen steeds meer toetreders van buiten de branche. Als ondernemer is het vaak lastig om al deze ontwikkelingen bij te houden. BOVAG helpt jou met de juiste randvoorwaarden zodat je je kunt blijven ontwikkelen. Zo sta je er niet alleen voor als ondernemer en als werkgever.

Man voor auto

Profiteer van de vele voordelen

BOVAG-leden profiteren van de sterke naam van een toonaangevende brancheorganisatie, een invloedrijk collectief, kennisdeling en individuele voordelen en collectieve (financiële) voordelen. Bij BOVAG zijn 8.000 bedrijven aangesloten. Dagelijks profiteren zij van de ondersteuning en kennis van hun brancheorganisatie. Wil je er niet alleen voor staan bij veranderingen? Word dan ook lid van BOVAG.

Vraag nu de BOVAG-informatiebrochure aan of bel naar (030) 65 95 333 voor meer informatie.

Voor ondernemers in de mobiliteitsbranche

BOVAG is er voor ondernemers in de mobiliteitsbranche. Of je nu zelfstandig ondernemer of franchisenemer bent, of je een eenmanszaak of een middelgroot bedrijf hebt. Niet elk bedrijf kan BOVAG-lid worden, want voor BOVAG-leden gelden strikte lidmaatschapseisen waar een bedrijf aan moet voldoen. Op die manier houden de aangesloten bedrijven het BOVAG-merk sterk en zorgen ze voor betrouwbaarheid.

Man voor motor

De belangrijkste voordelen van het BOVAG-lidmaatschap

Het lidmaatschap bij BOVAG biedt veel voordelen. Hieronder vind je de belangrijkste:

1.

IJzersterk merk
Maar liefst 9 van de 10 consumenten kent het BOVAG-keurmerk. En voor ruim 8 van de 10 is het BOVAG-logo van doorslaggevende betekenis voor het kiezen van een geschikt adres.

Een bedrijf dat aangesloten is bij BOVAG biedt onderscheid met zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Hulp bij Klachten, Geschillencommissies en leveringsvoorwaarden.

2.

Behartigen van belangen
BOVAG is een sterk collectief binnen de mobiliteitssector, met veel autoriteit. Hierdoor heeft BOVAG veel invloed als belangenbehartiger bij beslissers in de keten en bij politiek en overheid.

BOVAG strijdt voor eerlijke en evenwichtige contracten en voorwaarden. Hierdoor kunnen de aangesloten leden nog beter ondernemen.

3.

Advies en ondersteuning
BOVAG-leden hebben een voorsprong in de markt, omdat zij beschikken over informatie en kennis. Bijvoorbeeld bij onderwerpen als bedrijfsvoering, vastgoed, bedrijfsopvolging, werkgeverszaken en verkoop en onderhoud.

Bij BOVAG Ledenadvies kunnen leden terecht voor beoordeling van contracten, bedrijfskwesties en juridische zaken. En de BOVAG-adviseur komt desgewenst persoonlijk langs voor advies.

4.

Inzicht door kennisdelen
In een snel veranderende markt is kennis essentieel om de juiste keuzes te kunnen maken. Alle BOVAG-leden samen vormen een groot, landelijk netwerk om mee te sparren en ervaringen uit te wisselen.

BOVAG faciliteert het uitwisselen van kennis met bijeenkomsten, workshops en ontwikkelprogramma’s.

Man en vrouw voor tankstation

Leden over BOVAG

1.

Onderscheidend merk: "Een absolute must. Onze klanten hebben BOVAG erg hoog zitten en hechten veel waarde aan BOVAG Garantie en de BOVAG Onderhoudsbeurt."


Harrie Krul van Caravan Centrum Meerkerk, lid van BOVAG Caravan- en Camperbedrijven

2.

Sterke ketenpositie: "Kansrijk collectief. We zijn blij dat BOVAG aanzet heeft gegeven tot het oprichten van dealerverenigingen in de fietsbranche."


Jos en Monique Evers van Cycling Evers, lid van BOVAG Fietsbedrijven

3.

Raad en daad:
"Een plan voor de toekomst. Ik ben veel bezig met de ontwikkeling van mijn bedrijf. BOVAG staat mij daarin bij. Het programma Mijn Toekomst helpt mij bij het maken van belangrijke keuzes."

Guido Fioole van Fioole Auto's, lid van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven

4.

Samen sterk: "Vernieuwing komt beter van de grond. BOVAG stimuleert samenwerking binnen de branche, want samen kun je makkelijker tegemoet komen aan de wensen van de moderne, veeleisende klant."

Arjan Bultman van Bultman Autoverhuur & De Autoverhuurders.nl, lid van BOVAG Verhuur- en Deelautobedrijven

Leerling en instructeur in lesauto

Vraag de informatiebrochure aan

Wil je meer weten over welke voordelen het BOVAG-lidmaatschap jou kan bieden? Vraag nu de BOVAG informatiebrochure aan of bel naar (030) 65 95 333 voor meer informatie.

Ja, stuur mij de informatiebrochure

De specialist

BOVAG-leden zijn specialisten en hen brengen we graag in beeld. Dat gebeurt maandelijks in de BOVAGkrant. Een selectie van specialisten plaatsen we door op bovag.nl zodat ook consumenten kennis kunnen maken met het specialisme van het BOVAG-netwerk. Een kijkje nemen in de BOVAGkrant? Dat kan via BOVAGkrant.nl.


Al lid van BOVAG?

Ben je al lid van BOVAG?

Klik dan hier!

De website voor leden van BOVAG, ondernemers in de mobiliteitsbranche. Je vindt er nieuws, dossiers, handige downloads en informatie.

Door gebruik te maken van onze website geeft U toestemming voor het plaatsen van tracking cookies.