Gepubliceerd op 8-12-2014

Met een huurauto zorgeloos op wintersport: vijf voordelen

Een week naar de sneeuw met het hele gezin in de Alpen, of lekker een weekendje met vrienden skiën of snowboarden. Een flinke reis, maar met z’n allen in de auto is natuurlijk ook wel zo gezellig. Maar heb je voor dagelijks gebruik een kleine auto voor de deur staan? Heb je geen dakkoffer? Winterbanden gemonteerd? Het BOVAG-autoverhuurbedrijf biedt de ideale oplossing!

Bij de vele honderden BOVAG-verhuurbedrijven in het hele land vind je een groot aanbod van ruime huurauto’s: comfortabel, veilig en verrassend betaalbaar. BOVAG zet de voordelen van een huurauto voor de wintersport op een rij:

1. Voldoende ruimte
Steeds meer mensen kiezen voor een kleine en zuinige auto voor de dagelijkse kilometers. Heel verstandig, want de ruimte en kosten van een forse stationwagen heb je lang niet elke dag nodig. Maar voor de wintersportreis uiteraard wèl: drie, vier of misschien wel vijf personen plus bagage. Daar kies je bij een BOVAG-verhuurbedrijf gewoon zelf de meest geschikte auto voor. Zo groot als je nodig hebt en voor zo lang als je wil.

2. Nieuwe, veilige en zuinige auto
Je wintersportvakantie beslaat al gauw minimaal 2.000 kilometer, dus dan zit je graag een beetje comfortabel en moet je kunnen vertrouwen op je materiaal. Huurauto’s zijn veelal spiksplinternieuwe auto’s, voorzien van alle gemakken en inclusief de modernste veiligheidsvoorzieningen die onderweg wel eens goed van pas kunnen komen. Hopelijk heb je het niet nodig, maar systemen als ESP en een contingent airbags, maar ook simpelweg parkeersensoren zijn toch een geruststellende gedachte. En zo’n nieuwe huurauto is vaak ook nog eens een stuk zuiniger dan een oude.

3. Goed onderhouden en volledig verzekerd
Bij een BOVAG-autoverhuurbedrijf mag je er op rekenen dat alle voertuigen tip-top onderhouden zijn, volgens fabrieksvoorschrift. Daar heb je zelf dus geen omkijken naar. En ook over verzekeringen hoef je je niet druk te maken. Alles is geregeld.

4. Volledig uitgerust voor de sneeuw
Heel veel BOVAG-verhuurders bieden de huurauto in de winterperiode aan inclusief winterbanden en zelfs met de keuze voor een dakkoffer en sneeuwkettingen. Uiteraard is de ruitensproeiervloeistof voorzien van antivries, werkt de airco helemaal naar behoren en zijn de ruitenwissers in topconditie. Je hoeft dus zelf ook geen imperiaal, skikoffer en sneeuwkettingen aan de schaffen, die je de rest van het jaar toch niet gebruikt en bij aanschaf van een nieuwe auto niet meer passen.

5. Geen zorgen bij pech onderweg
Ook al ga met een nieuwe, goed onderhouden en volledig verzekerde huurauto op pad, er bestaat altijd een kans dat je alsnog pech krijgt. Maar dat is via een BOVAG-autoverhuurbedrijf allemaal geregeld, waardoor je dus gewoon hulp krijgt bij pech onderweg. En als je onverhoopt niet meer verder zou kunnen met die auto, zorgt de pechhulpdienst voor vervangend vervoer. Zodat je altijd daar komt waar je wezen moet.

Deze pagina delen