Gepubliceerd op 7-11-2014

Rondleiding BOVAGhuis met Google Streetview

Via Google Streetview is het nu mogelijk om een virtuele kijk in alle vergaderfaciliteiten van het BOVAGhuis in Bunnik te nemen. Van het restaurant tot het historisch café en van het atrium tot de kleinste vergaderzaal: het compleet gerenoveerde BOVAGhuis, in januari geopend door koning Willem-Alexander, is vanuit de luie stoel te bekijken en de zalen kunnen online worden gereserveerd.

Het BOVAGhuis is centraal in het land gelegen, direct aan de snelweg A12 en beschikt over vergader- en congreszalen met een capaciteit van 4 tot 250 personen. Het ruime atrium is geschikt voor een indrukwekkende ontvangst van gasten en voor een afsluitende borrel of zelfs feest, in combinatie met het inpandige historisch café; een verwijzing naar de locatie van oprichting van de vereniging BOVAG in 1930: café Noord Brabant in Utrecht. Voor elk evenement is er ruim voldoende parkeergelegenheid inclusief tien oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Keuken
Catering wordt verzorgd door de BOVAGkeuken, waar toegewijde medewerkers met verse en voornamelijk seizoensgebonden producten werken. Gasten kunnen zich in het restaurant tegoed doen aan huisgemaakte soepen, broodjes en salades, terwijl in het atrium uitgebreide buffetten mogelijk zijn. De hele dag door is voor individuele gasten verse koffie beschikbaar uit state-of-the-art machines. Al vanaf €127,50 per dagdeel is het mogelijk een vergaderzaal te reserveren in het BOVAGhuis, inclusief koffie, thee en water.

Deze pagina delen