Frans bastiaansen secretaris BOVAG-afdeling Verkeersopleidingen

F.P.M. (Frans) Bastiaansen (48) is de nieuwe secretaris voor
BOVAG-afdeling Verkeersopleidingen. Hij start op 1 september 2007.

Frans Bastiaansen is geen onbekende voor BOVAG. Van 1998 tot 2001 was hij secretaris van de afdeling Tweewielerbedrijven. Daarna vervulde hij diverse andere functies. De afgelopen jaren was hij secretaris van de Nederlandse bond van Timmerfabrikanten. Het vak van belangenbehartiger en dienstverlener voor ondernemers is hem dus niet vreemd.

De directie van BOVAG is ervan overtuigd in de persoon van Frans Bastiaansen een ervaren manager binnen te hebben gehaald die voortvarend verder gaat met de uitbouw van de afdeling Verkeersopleidingen.
Het team van de afdeling Verkeersopleidingen wordt bovendien uitgebreid met een beleidsmedewerker: Hester Fahrner (27). Ook zij begint op 1 september. Na haar studie arbeids- en organisatiepsychologie ging Hester Fahrner in 2002 aan de slag bij SAN Verkeersopleidingen in Amsterdam als receptioniste, accountmanager en arbodeskundige. Met Hester Fahrner beschikt de afdeling straks weer over een medewerker die de rijschoolbranche van binnenuit kent en die weet wat rijschoolhouders en rij-instructeurs bezig houdt.

Frans Bastiaansen: “Het is een goede zaak voor de leden dat de afdeling in september weer op volle sterkte is. Want naast Hester Fahrner kan de afdeling Verkeersopleidingen uiteraard ook beschikken over de ervaren secretaresse Daphne Linnenbank en de niet minder door de wol geverfde buitendienstmedewerkers Bart Willems en Michael Lamers. Ik verheug me er op om in de BOVAG-gelederen terug te keren en de expertise en ervaring van het gehele BOVAG-secretariaat in te zetten om de branche verder te professionaliseren.’’

Deze pagina delen