Dealer Education Award voor Ina Willekes van Autobedrijf Willekes


  Ina Willekes, mede-directeur van Autobedrijf Willekes, heeft in New Orleans de Dealer Education Award ontvangen. De award is uitgereikt tijdens het jaarcongres van de NADA, de Amerikaanse branche-organisatie van autodealers.

De Dealer Education Award wordt jaarlijks door de Noord-Amerikaanse Northwood University uitgereikt aan een persoon binnen de autobranche die zich op een bijzondere wijze inzet voor opleiding en scholing van personeel. Eerder mochten BOVAG-bestuurders Eric Tak, Peter de Rooy, Leo Knijn, Johan Grünfeld, Piet Meeder en Bob Velthuis de Dealer Education Award ontvangen.

Ina Willekes wordt door de Northwood Universtity geroemd om de manier waarop ze haar bedrijf leidt. In het bijzonder is de Amerikaanse universiteit gecharmeerd van de wijze waarop Ina Willekes binnen het bedrijf aandacht geeft aan leerlingen en opleidingen. Willekes: “Wij hechten veel belang aan opleiding en training. We moeten daar als branche tijd en energie in blíjven steken. De jeugd heeft de toekomst.”

Ook het werk dat Willekes al jaren verzet voor branche-organisatie BOVAG, onder meer in de sociale commissie, heeft bijgedragen aan het toekennen van de award. Net als het werk dat Willekes belangeloos doet in haar eigen gemeenschap. Zo is ze actief bij Welzijn Neerrijnen, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van ouderen in de regio. Willekes leverde voor deze organisatie onder meer een busje met een rolstoellift.

Ina Willekes over de award: “Ik vind het heel bijzonder dat ik de Dealer Education Award in ontvangst mocht nemen. Het voelt nog steeds een beetje onwerkelijk. Maar het is echt een eer. En ik deel de award graag met iedereen in ons bedrijf.”

Deze pagina delen