Drie finalisten Autobedrijf van het Jaar bekend

MAK Auto & Techniek in Groot-Ammers, Excellent Automotive Group in Venlo en Auto Blaschke B.V. in Tilburg mogen zich de komende tijd finalist verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2014-2015 noemen. ‘Een nek-aan-nekrace tussen tien mooie bedrijven’, aldus de vierkoppige vakjury die aan de hand van schouwingen en ervaringen van mystery shoppers de top drie heeft bepaald.

BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven organiseert dit jaar voor de achtste keer op rij deze verkiezing. Dit doet BOVAG om aan het Nederlandse publiek te laten zien wat haar leden met een onafhankelijk autobedrijf in huis hebben. Vorig jaar werd Autobedrijf Marc Huisman uitgeroepen tot Autobedrijf van het Jaar 2013-2014. Wie gaat Marc opvolgen? MAK Auto & Techniek, Excellent Automotive Group en Auto Blaschke B.V. gaan door in de strijd om de prestigieuze titel. Juryvoorzitter Ferry Smith van ANWB: "Wat opvalt is dat het kiezen van de finalisten lastiger was dan vorig jaar. De deelnemende bedrijven zijn dit keer meer aan elkaar gewaagd."

Echte ondernemers
Die tien halve finalisten zijn de afgelopen maanden geschouwd door W&D Consultants, waarbij ze flink onder de loep genomen zijn. Ook zijn de bedrijven bezocht door mystery shoppers. Op basis van de bevindingen en rapportages heeft de vakjury, bestaande uit Ferry Smith (ANWB), Nathan Bakker (Bovemij), René Stolp (RDC) en Oskar Bronsgeest (W&D Consultants), drie finalisten geselecteerd. Ondernemerschap, toekomstgerichtheid, strategisch inzicht en klantbeleving waren de criteria waarop de jury de bedrijven heeft beoordeeld. De komende tijd gaat de jury zelf op bezoek bij de top 3 om uiteindelijk te bepalen wie dit jaar de titel Autobedrijf van het Jaar krijgt. De ontknoping vindt plaats op 7 oktober 2014 tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven dat plaats vindt in Papendal.

Deze pagina delen